Lease a Bike contract informatie
Hallo,

Welkom bij Lease a Bike en leuk dat je als bedrijf het proces wilt starten om binnen je bedrijf een fietsregeling aan te kunnen bieden. De eerste stap is een vrijblijvende kredietcheck. Je zit hierna nog nergens aan vast, dit zorgt er alleen voor dat je eventueel sneller zou kunnen starten als je definitief door wilt gaan. Direct na het invullen van onderstaand formulier ontvang je van ons de concept contracten. Binnen vier tot vijf werkdagen ontvangen wij vervolgens een reactie vanuit de leasemaatschappij en ontvang je van ons de contracten op naam. Na ontvangst kun je de volgende dag starten met de fietsregeling.

Onze kredietcheck wordt uitgevoerd door Volkswagen Pon Financial Services B.V. en derhalve met hen gedeeld. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Email *
Statutaire bedrijfsnaam *
Straatnaam + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
KvK nummer *
Indien uw bedrijf onder een Holding en/of groep valt en er willen meerdere bedrijven uit deze groep deelnemen, vul dan het kvk nummer van de hoogst geplaatste BV in.
BTW nummer *
IBAN nummer *
Tekenbevoegde *
Vul hier de naam in van de persoon die geregistreerd staat als tekenbevoegd bij de Kamer van Koophandel. Indien deze persoon niet tekenbevoegd is zijn wij wettelijk verplicht het contract ongeldig te verklaren. LET OP: Bij VOF's, BV's en NV's zijn vaak meerdere mensen gezamenlijk bevoegd. Vul deze in bij de 2e en 3e Optionele opties!
E-mailadres tekenbevoegde
Vul hier het persoonlijke mailadres van de tekenbevoegde in, zodat de contracten direct naar de juiste persoon gaan.
LET OP: Bij VOF's, BV's en NV's kan het zijn dat meerdere personen het contract moeten ondertekenen. Zijn er binnen jouw organisatie meerdere mensen gezamenlijk bevoegd? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pon. Report Abuse