Hi-Ha Kesäleiri 2018
Hiiden Haukkujen kesäleiri Kuralan kartanotilalla 8.-10.6.2018
https://www.kuralankartanotila.fi/

Tavoitteena on, että jokainen ohjaaja pääsee halutessaan ainakin yhdelle ulkopuoliselle kouluttajalle. Jos ja kun lajeissa on tilaa, on mahdollisuus osallistua useamman lajin ulkopuoliseen koulutukseen.
HUOM! Täytä vain yksi lomake, vaikka osallistuisitkin leirille useammalla koiralla. Lisätietoja kohtaan voit ilmoittaa, millä koiralla haluat mihinkin lajiin (vain yksi koira/ohjaaja/treeni).

Ulkopuoliset kouluttajat:
Lauantai
Toko: Mika Jalonen
Rally-toko: Krista Karhu
PK-haku: Anni Rytkönen

Sunnuntai
Agility: Sonja Paavola

Hinta: 90,00 € / viikonloppu, sisältäen ohjatun koulutuksen. 70,00 € / viikonloppu, ilman ohjattua koulutusta ja päiväkävijät 45,00 € (etusijalla ohjattuihin koulutuksiin koko viikonlopun leireilijät). Hinta kattaa majoituksen, ruokailut, saunan lauantaina sekä valittaessa ohjatut koulutukset.

Ilmoittautuminen: Leirille mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.4.2018. Jos perut ilmoittautumisesi, on se tehtävä viimeistään 29.4.2018. Tämän päivämäärän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova ja leirimaksu on maksettava myös poissaolotapauksissa. Sinulla on kuitenkin, mahdollisuus myydä paikkasi ensisijaisesti toiselle seuran jäsenelle. Mikäli leirille jää tilaa voidaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen paikkoja myydä seuran ulkopuolisille.

HUOM: Osa treeneistä omatoimisia, mikäli ei saada tarpeeksi kouluttajia lajeihin. Ilmoittauduthan siis samalla kouluttamaan. Järjestetään niin, että kaikki pääsevät siitä huolimatta itse treenaamaan kunnolla!

Etu- ja sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Koiran nimi *
Your answer
Lauantain 1. lajitoive
Lauantain 2. lajitoive
Lauantain 3. lajitoive
Sunnuntain 1. lajitoive
Sunnuntain 2. lajitoive
Sunnuntain 3. lajitoive
Mitä lajeja voit kouluttaa?
Toiveet huonekavereiksi tms.
Your answer
Erityisruokavalio
Haluan osallistua ilman majoitusta (valitse toinen tai molemmat)
Lisätietoja:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms