Reserva la teva escultura «Cayucos»
(26/04/2021) Havent arribat a la venda de pràcticament totes les escultures deshabilitem aquest formulari de petició i reserva. Properament organitzarem un acte públic de rendició de comptes d'aquesta campanya. Gràcies per la teva participació i el teu interès.

La ignominiosa travessa del Mediterrani de milers de migrants que es veuen obligats a marxar dels seus països és una història d’horror si coneixem cas a cas les persones afectades. A la nostra demarcació, aquesta situació s’ha encarnat amb l’assentament irregular del barri del Gorg a Badalona on una nau es va incendiar provocant la mort de cinc persones. Aquest cas, que va despertar un gran interès mediàtic i de l’opinió pública està remetent com a notícia, però el cert és que aquest col·lectiu continua vivint amb penúria.

Des de Justícia i Pau de Badalona s’ha ideat l’acció solidària «L’horitzó és Àfrica» que té el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recollir fons econòmics per donar suport a l’associació Almas Quemadas, que aglutina persones afectades per l’incendi de la nau. Així, Ibrahima Seydi, un escultor senegalès que ja porta molts anys a Catalunya, ha fet al seu país d'origen unes 150 escultures en fusta en memòria de tots els joves que han perdut la vida en intentar arribar a les costes europees i que seran exposades properament a Badalona.

En l’acció també estan implicats les Càritas parroquials de Sant Josep i Santa Maria, la Fundació Llegat Roca i Pi, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Stop Mare Mortum, l’Associació Noves Vies, Open Arms i l'Arxiprestat. Igualment, també s’estan explorant altres sortides per a la integració sociolaboral d’aquest col·lectiu.

Pots fer la teva reserva de l'escultura en aquest formulari i fer el pagament a través de transferència al compte ES67 2100 0186 5902 0056 5720 (Càritas parroquial de Sant Josep) o ES08 2100 0005 9001 1101 2952 (Càritas parroquial de Santa Maria) indicant al concepte "Cayucos + el teu nom". A partir del 6 d'abril ens posarem en contacte amb tu per concretar el lliurament.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Email contacte *
Unitats escultura a reservar. Model 1 (25 € unitat)
Captionless Image
Unitats escultura a reservar. Model 2 (30 € unitat)
Captionless Image
Unitats escultura a reservar. Model 3 (45 € unita)
Captionless Image
Unitats escultura a reservar. Model 4 (60 € unitat). Model esgotat. Podeu escollir un altre model o bé fer la reserva i esperar a fer nova producció (podria demorar-se 2-3 mesos)
Captionless Image
Unitats escultura a reservar. Model 5 (75 € unitat). Model esgotat. Podeu escollir un altre model o bé fer la reserva i esperar a fer nova producció (podria demorar-se 2-3 mesos)
Captionless Image
Unitats escultura a reservar. Model 6 (125 € unitat)
Captionless Image
On recolliràs l'escultura? *
Required
Vull fer un donatiu al projecte però no vull cap escultura o bé vull fer un donatiu al projecte complementària a la reserva de l'escultura
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy