Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 (ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ)          

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Αγαπητέ εθελοντή / εθελόντρια,

 Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας του πληθυσμού της Κρήτης, το Ινστιτούτο Αγροδιατροφής και Επιστημών Ζωής (ΙΝΑΖΩ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), και το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛΜΕΠΑ προτείνει μια σειρά δράσεων για την περίοδο μετά τα περιοριστικά μέτρα.

Ελπίζουμε ότι είστε πρόθυμοι να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο το οποίο επιμελήθηκαν ερευνητές του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, που θέλουν να ερευνήσουν κατά πόσο επηρεάστηκαν οι διατροφικές και άλλες συνήθειες του τρόπου ζωής σας (σωματική δραστηριότητα, καθιστικές συμπεριφορές, ύπνος κ.ά.), από την Πανδημία COVID-19. Την παρούσα μελέτη στηρίζει και η  Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας / Περιφερειακό Τμήμα ΕΔΔΕ Κρήτης.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική. Όλα τα δεδομένα που θα συμπληρώσετε είναι εμπιστευτικά και ανώνυμα. Η διαχείριση των απαντήσεων σας θα γίνει κάτω από απόλυτη εμπιστευτικότητα σύμφωνα με τους κανονισμούς περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και οι πληροφορίες που θα μας δώσετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους ερευνητικούς σκοπούς της παρούσας μελέτης. Κανένας άλλος εκτός από τους ερευνητές δε θα έχει πρόσβαση στις απαντήσεις σας.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 15 λεπτά. Παρακαλούμε όπως, διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που δίνονται σε κάθε μία από τις ενότητες του ερωτηματολογίου καθώς και στις ίδιες ερωτήσεις του ερωτηματολογίου. Το ερωτηματολόγιο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Στο τέλος του παρόντος ερωτηματολογίου, θα βρείτε ακόμη ένα πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση που αναφέρεται στη Μεσογειακή διατροφή. Παρακαλούμε όπως, αφιερώσετε λίγα επιπλέον λεπτά για τη συμπλήρωσή του.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (dpo@hmu.gr) και σε κάθε περίπτωση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (contact@dpa.gr). Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τις ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω email lab.bodycomp@hmu.gr.

Εφόσον συμφωνείτε να συμμετέχετε στη μελέτη επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στην παρακάτω παράγραφο παρέχοντας τη συγκατάθεσή σας για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Συγκατάθεση συμμετοχής στην παρούσα μελέτη *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hellenic Mediterranean University‎. Report Abuse