FORMACIÓ - XERRADA Setmana Mundial Lactància Materna 2017
El tema de la Setmana Mundial de la Lactància Materna d'enguany és "Construyendo alianzas para proteger la lactancia: por el bien común, sin conflictos de interés" adaptant-lo al lema Sostenint junts la lactància materna.
Per aquest motiu des de l'Associació Dona dóna Alt Empordà celebrarem la SMLM amb uns actes de divulgació de la lactància materna tant dirigits als professionals de la maternitat (llevadores, ginecòlogues, pediatres, infermeres pediàtriques, doules...) com a les famílies i a tota persona interessada en la lactància materna.

Ens alegra, com a associació de suport a la dona que alleta, poder-vos convidar a una formació i una xerrada ambdues a càrrec de la Dra. Carmela Kika Baeza, metgessa i IBCLC i autora del llibre "Amar con los brazos abiertos".

Les dues són gratuïtes però a efectes de l'aforament ens cal limitar les places i us demanem que ompliu la següent inscripció.

Moltes gràcies.


El tema de la Semana Mundial de la Lactancia Materna de este año es "Construyendo alianzas para proteger la lactancia: por el bien común, sin conflictos de interés", adaptándolo al lema Sosteniendo juntos la lactancia materna.
Por este motivo desde la Associació Dona dóna Alt Empordà celebraremos la SMLM con unos actos de divulgación de la lactancia materna dirigidos tanto a los profesionales de la maternidad (comadronas, ginecólogas, pediatras, enfermeras pediátricas, doulas...) como a les familias y a toda persona interesada en la lactancia materna.

Nos alegra, como asociación de apoyo a la mujer lactante, poder invitaros a una formación y una charla, ambas a cargo de la Dra. Carmela Kika Baeza, doctora e IBCLC y autora del libro "Amar con los brazos abiertos".

Ambas actividades son gratuitas pero a efectos de aforo tenemos que limitar las plazas y os pedimos que rellenéis la inscripción siguiente.

Muchas gracias.

ATENCIÓ!! PLACES ESGOTADES PER LA XERRADA DE LA TARDA. Mantenim 10 places en llista d'espera, en cas que es produeixin anul·lacions ens posaríem en contacte per ordre d'inscripció.
Nom i cognoms (Nombre y apellidos)
Your answer
Adreça de correu electrònic (Dirección de correo electrónico)
Your answer
Assistiré com a (Asistiré como)
En el cas de professional indica'ns quin és el teu lloc de treball i el teu càrrec, sisplau. (En el caso de profesional, indícanos cuál es tu sitio de trabajo y tu cargo, por favor.)
Your answer
Em vull inscriure a: (Quiero inscribirme a:)
Títol sense títol
Vindré acompanyada (Vendré acompañada)
Sóc sòcia de l'associació Dona Dóna Alt Empordà (Soy socia de la Asociación Dona Dóna Alt Empordà)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service