A Projektmenedzsment helyzete és tendenciái - 2018
- ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2018-ban

Kedves Kolléga!

A 2018. április 5-én, csütörtökön megrendezésre kerülő, 21. "PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN" Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről.

Korábbi, 2008 óta évenként készített felméréseinkben különböző aspektusokból foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk az éves Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők. A tavalyi értékelés ezen az URL-en érhető el: http://www.hte.hu/documents/3250518/3598829/ea20_TorokL_Gabor2.pdf

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

"A" BLOKK - DÖNTÉSEK A PM TEVÉKENYSÉGBEN
"B" BLOKK - ÜZLETI KILÁTÁSOK 2018-BAN
"C" BLOKK - HÁTTÉRDATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az "A" blokk kérdései a projekt menedzsment tevékenység során felmerülő döntési helyzetek, típusok jellemzőire, sajátosságaira irányulnak.
A "B" és "C" blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is.

Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Válaszait a megfelelőnek tartott válaszlehetőség(ek) jelölésével adhatja meg. Kérjük kövesse az on-line kitöltésre vonatkozó instrukciókat.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen. http://www.hte.hu/web/projekt2018

Kitöltési határidő: 2018. február 28.

A Kutatás készítői

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IEEE. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms