Inschrijving Proeven van de Gentle Clown 14-15-16 Januari 2022
Na het invullen van dit formulier ontvang je automatisch een ingevulde bevestigingsmail. Nadien ontvang je automatisch een factuur. Zodra deze betaald is ben je definitief ingeschreven.

Je gegevens zullen enkel gebruikt worden door vzw Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze voor het versturen van info van deze en eventuele andere workshops. Indien je nog niet bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief is dit zeker aan te raden, de link kan je vinden op onze startpagina. Zodra ingeschreven kom je naast info over nieuwe workshops ook alles te weten over onze dagelijkse werking. Je gegevens zullen niet worden gedeeld met derde partijen. Je kan contact opnemen met info@contactclownsindezorg.be voor je gegevens te laten verwijderen of aanpassen.

Je kan onze privacy verklaring lezen op https://www.contactclownsindezorg.be/j/privacy. Je gaat akkoord met onze privacy verklaring door dit formulier te verzenden.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Organisatie facturatie
Indien er niet op jouw persoonlijke naam moet gefactureerd worden maar wel op de organisatie die jouw opleiding betaald gelieve dan hier de naam van de organisatie in te vullen. In volgende vakken ook het adres van deze organisatie, zoniet je eigen adres.
Straat+nr *
Postcode *
Gemeente *
Functie
Jouw beroep of opleiding
Telefoon *
Opmerkingen
Indien het mailadres voor de facturatie verschilt van jouw persoonlijk mailadres gelieve dit hier aan te geven, alsook het ondernemingsnummer. Of andere opmerkingen/vragen kan je hier ook ingeven.
Info van deze vorming heeft mij bereikt *
Ik nam reeds deel aan *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy