After Work Starty
Geachte,

Arteveldehogeschool en Integraal VZW (Liantis opleidingsinstituut Ondernemen 50+) doen een onderzoek bij 50 a 55-plussers (dus ook 60-, 70-, 80- en zelfs 90-plussers) over hun (toekomstige) aspiraties, hun attitudes en hun motieven en/of weerstanden en bedenkingen inzake verder werken of (opnieuw) starten met een (nieuwe) carrière na de pensionering.
Wij willen een aangepaste dienstverlening ontwikkelen om adequaat in te spelen op de noden van mensen die graag willen verder (blijven) werken na hun pensioen of die eens iets totaal nieuws als job willen doen, zij het in loonverband, zij het als zelfstandige ondernemer.
We onderzoeken ook motivaties om net niét verder te werken of opnieuw te starten, motivaties en meningen rond 'het rustig aan doen', 'eindelijk genieten', en/of vrijwilligerswerk verrichten.
Uw bijdrage is essentieel voor ons om het nieuwe aanbod te kunnen ontwikkelen.
Het invullen van deze enquête duurt een 12-tal minuten. Het invullen gebeurt volledig anoniem. Nadien kunt u - als u kans wil maken op een bon t.w.v. 25 euro - uw mailadres ingeven in een vraag die niet gelinkt is aan deze enquête.
Een opmerking: deze enquête is lastiger invullen op een smartphone dan aan een pc of tablet.
Vragen of opmerkingen: mail gerust Vicky.Franssen@arteveldehs.be

Veel dank alvast voor het invullen van onze bevraging!

Met vriendelijke groeten,

Nathalie De Boeck,
Vicky Franssen,
Julie Van Couter,
Aurélie Welcomme,
Arteveldehogeschool

Marc Gommers,
Integraal vzw

Dit onderzoek is gesteund en gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinanciering Fonds (VCF) (call 459 - project 8901).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy