Årets UARK-häst 2019
Nu är det dags att utse årets UARK-häst 2019. Rösta på den häst du tycker har gjort störst insats på UARK:s aktiviteter under 2019. De nominerade är:

Dino: Dino är en självklar kandidat på många av UARKs event. Han är en häst som tar hand om alla sina ryttare och ställer tålmodigt upp på UARKs prova på-ridningar och klubbtävlingar, där han i år tog hem vinsten i hoppning med sin ryttare! Dessutom är Dino alltid snäll att gosa och pyssla med i stallet. En pärla helt enkelt!

Nell: Nell har ställt upp otaliga gånger för våra medlemmar. Gång på gång visar hon såväl den vana som ovana ryttaren vilken stjärna hon är! På årets Akkadag såg hon till att lotsa UARKs lag på ett tryggt och stabilt sätt (till vinst!) framför en jublande publik under den gymkhanainspirerande duellen mot ridlärarna. Nell har dessutom presterat mer än väl på våra hopptävlingar och för att inte tala om hennes fina uppförande på våra prova-på-ridningar under året. Nell är tryggheten själv och kanske därför UARK-medlemmarnas mest uppskattade häst?

Oxer: Oxer visar år efter år att han är en riktig stjärna på UARKs aktiviteter. Med spetsade öron har han hjälpt UARK att kamma hem vinsten mot UVFK under Akkadagen, tryggt lotsat runt nybörjare under prova på ridningar och fått ryttare att glänsa på KM i hoppning. Vad vore UARK utan denna fantastiska, lilla häst?!

Quality: Quality har under året som gått verkligen visat att han är en häst att räkna med. Han lyckades knipa två rosetter på KM i dressyr OCH leverera en felfri runda i hoppningen, något ingen annan häst lyckats med under året. Utöver detta är han en otroligt trevlig häst att ha att göra med i stallet och, som trots bristen på ett öga, alltid charmar alla tvåfotare med glimten i ögat. Quality har utan tvekan visat att han har det som krävs för att bli årets UARK-häst!
Din röst
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy