Påmelding - Brottpadlingskurs - Havkajakk - Grøtavær/Meløyvær (Væravhengig) - 2018.09.22 - 2018.09.23
Brottpadling eller brottleik (Engelsk: Rock Hopping / Rock Gardening), har etterhvert utviklet seg til nærmest en helt egen gren innen hav-padling og stikkordene her er lek og moro, sjøsprøyt i ansiktet, skøy, adrenalin, store smil, balanse, sug i magen, bading, teknikktrening, mestringsfølelse og nevnte vi moro?

Der hav møter land frigjøres den energien som vinden har bygd opp i bølgene og poenget med brottpadling er å spille på lag med, og utnytte disse kreftene i sjøen til å manøvrere rundt (og noen gang over) holmer og skjær. I tillegg til at det er utrolig skøy er det også ekstremt god teknikktrening og man blir både en bedre og tryggere padler av å utfordre seg selv i dynamiske farvann.

Dette kurset gir en introduksjon til brottpadling og foruten et stort fokus på sikkerhet vil vi legge vekt på at hver enkelt skal få utvikle og utfordre seg selv i eget tempo. Det kreves ingen tidligere erfaring med brottpadling men deltagerne må beherske kameratredning og ha gjennomført grunnkurs i havpadling.

Nysgjerrig? Her er en video fra en av turene våre til Grøtavær utenfor Harstad: https://www.youtube.com/watch?v=me5drTEj7MI

Det forutsettes at deltagerne stiller med egen kajakk og utstyr, herunder hjelm. Poenget er som sagt å manøvrere rundt skjærene, men landkjenning kan forekomme så riper i kajakken må påregnes. Om du ikke har kan kajakk og bekledningsett (hjelm, tørrdrakt, sko, hansker, vest m.m.) leies av oss for kr 500,-.

Vi vil være avhengig av de rette værforholdene for å kunne tilby et bra kurs, så i tillegg til forbehold om nok påmeldte ser vi oss også nødt til å ta forbehold om at værgudene spiller på lag.

Fyll ut skjemaet under og mer info vil komme på e-post når det nærmer seg kursstart.

Vi ses i fjæra!

NB! Husk at betaling av kursavgift skjer på forhånd og kan gjøres i butikken eller gjennom vår nettbutikk: http://tequila.no/Kurs_kajakk_padlekurs
Vi tar også forbehold om avlysning av kurs ved for få påmeldte (Min. 6 deltagere).

Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse tørrdrakt?
Størrelsene er stort sett standard men varierer noe. Det er som regel å foretrekke at drakten er litt for stor enn litt for liten. Du bør få plass til skikkelig superundertøy og tykke ullsokker under.
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse sko?
Du bør ha plass til tykke ullsokker i skoene.
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse hansker?
Spesielle forutsetninger?
Er det noen spesielle ting forbundet med din deltagelse på padlekurset som vi bør vite om? Vi tenker her på f.eks. diabetes, epilepsi, vannskrekk, hjertelidelser, ryggproblemer o.l.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service