Πείτε μας: "Πού θα θέλατε να υπάρχουν θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων στο δήμο Αθηναίων;"
Σε ποια σημεία πιστεύετε πως χρειάζεται να δημιουργηθούν θέσεις (μη φυλασσόμενες) στάθμευσης ποδηλάτων στο δήμο Αθηναίων;
Απαντήστε στη σύντομη έρευνα του oργανισμού "Πόλεις για Ποδήλατο" και βοηθήστε μας να διαμορφώσουμε μια πρόταση με επιθυμητά σημεία πρόσδεσης ποδηλάτων στην Αθήνα.

Βασιστείτε στις δικές σας, καθημερινές ανάγκες και όχι στα σημεία που θα θεωρούσατε καλό να τοποθετηθούν θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων. Επιλέξτε τα σημεία που εσείς χρησιμοποιείτε και όχι όλα!

Παρόλο που σίγουρα θα θέλαμε όλοι να υπάρχουν "παντού" θέσεις στάθμευσης, σας παρακαλούμε να επιλέξετε μόνο τα σημεία και τις περιοχές που εσείς χρησιμοποιείτε με βάση τις συνήθειές σας.

Π.χ. Μην επιλέξετε "φροντιστήρια" αν δεν είστε ο ίδιος μαθητής Λυκείου και δεν πηγαίνετε φροντιστήριο, απλώς και μόνο επειδή το θεωρείτε λογικό. Ή μην επιλέξετε "Παγκράτι" αν κατοικείτε στα Πετράλωνα και δεν τυχαίνει ποτέ να πηγαίνετε στο Παγκράτι με ποδήλατο.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!

Θα κλειδώνατε το ποδήλατό σας σε μη φυλασσόμενη θέση στάθμευσης (τύπου Π) σε κεντρικό σημείο; *
Σε ποια σημεία θα χρησιμοποιούσατε μια θέση στάθμευσης ποδηλάτου αν υπήρχε; *
Required
Σε ποιες περιοχές του δήμου Αθηναίων πιστεύετε πως υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη - σύμφωνα με τις δικές σας συνήθειες μετακίνησης - για θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων *
Required
Μερικά στοιχεία για σας
Παρακαλούμε αναφέρετε, την περιοχή κατοικία σας και τον ΤΚ εάν τον γνωρίζετε (π.χ. Κυπριάδου, 11141)
Your answer
Γράψτε το email σας εάν επιθυμείτε να λάβετε τα αποτελέσματα της έρευνας από τον οργανισμό "Πόλεις για Ποδήλατο". Το email σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο γι' αυτό τον σκοπό.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service