Påmelding til Hyperlørdag Vest 2021
Hyperlørdag er Hyperions årlige konferanse hvor folk fra alle Hyperions medlemsforeninger får muligheten til å møtes, lære, diskutere, delta på kurs som er spisset mot det å drive en forening, samt ha det hyggelig sammen. Årets Hyperlørdag finner sted i Bergen lørdag 2. oktober. Vi dekker alle reiseutgifter, samt mat og overnatting. Spørsmål? Send en e-post til mia@n4f.no.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Personvern *
I dette skjemaet ber vi om sensitive personopplysninger. Dette er eventuelle allergier og eventuelle helse- eller sykdomsforhold som vi bør vite om. Dette er informasjon som kun skal benyttes på forhånd av og under arrangementet, til matservering og individuell tilrettelegging når det kommer til blant annet overnatting eller dersom det skulle være noe helsemessig som vi må ta hensyn til. Sensitive personopplysninger vil bli slettet i etterkant av arrangementet. Informasjonen blir kun behandlet av Generalsekretær, styreleder, medlemssekretær og regionssekretæren med ansvar for arrangementet. Informasjonen som du oppgir i dette påmeldingsskjemaet behandles etter Hyperions personvernsreglement, som du kan lese her: http://n4f.no/wp-content/uploads/2018/06/Personvernsreglement-for-Hyperion.pdf
Required
For- og etternavn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
E-postadresse *
Telefonnummer *
Adresse *
Postnummer og -sted *
Navn og nummer til foresatt/kontaktperson *
Dersom noe skulle oppstå under konferansen er det veldig viktig at vi har kontaktinformasjonen til noen som kjenner deg godt, og dersom du er under 18 må du oppgi kontaktinformasjonen til en foresatt.
Forening *
Trenger du reise til arrangementet?
Vi bestiller reise og vil kontakte deg på epost angående når det passer osv. før det gjøres. Eventuelle spørsmål kan sendes til mia@n4f.no
Clear selection
Dersom du ikke bor i Bergen: Trenger du overnatting i regi av Hyperion?
Clear selection
Hvis du skal ha overnatting, kan du dele rom med andre?
Det er fint om så mange som mulig kan dele rom, men hvis du må ha eget rom må du gi beskjed om det her.
Clear selection
Matpreferanser
Her ønsker vi at du beskriver eventuelle matallergier så detaljert som mulig, i tillegg til matpreferanser. Det kan for eksempel skrives slik: "Jeg er allergisk mot peanøtter, kan ikke spise eller være i samme rom. Får kraftige reaksjoner." Her kan du også skrive hvorvidt du er vegetarianer eller liknende.
Har du noen helserelaterte utfordringer vi bør ta hensyn til eller være oppmerksom på?
For at alle skal få en best mulig konferanse, ønsker vi at du oppgir om du har helserelaterte utfordringer vi må ta hensyn til. På denne måten kan vi sørge for at du har det du trenger for å ha det bra under arrangementet.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hyperion - N4F. Report Abuse