inschrijvingen chiro februari
Beste ouders,
Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen gaat Chiro er wat anders uitzien.

Er wordt aan jullie kinderen gevraagd om slechts 1 hobby per week uit te kiezen. Uiteraard vinden we het belangrijk dat iedereen deze regels naleeft. We kunnen dit zelf niet controleren, maar doen een beroep op uw verantwoordelijkheidszin. We stellen ons ook erg begripvol op richting de kinderen die niet voor Chiro kiezen. Een hobby die je 3x per week uitvoert, levert in totaal natuurlijk meer uren activiteit op.

Aangezien er ook een maximumaantal van 10 leden per afdeling is opgelegd, komt er voor ons een stevige logistieke operatie aan. Om onze beslissing zo goed mogelijk te kunnen nemen, is het natuurlijk belangrijk dat we een zicht hebben op hoeveel leden er effectief zouden komen. Daarom vragen wij u om via dit formulier mee te geven welke dagen uw kind naar de Chiro zou willen komen.

Let op, dit is nog geen definitieve inschrijving. Dit dient voor ons om een doordachte beslissing te nemen, die in de loop van volgende week zal gecommuniceerd worden. Dan pas zal duidelijk worden hoe we de komende weken gaan bepalen hoe Chiro er uit gaat zien.

U kan dit formulier meerdere keren invullen, naargelang hoeveel kinderen u heeft in de Chiro.
afdeling van uw kind *
naam van uw kind *
welke week komt uw kind naar de chiro? *
Required
bedankt!
We hopen u voor vrijdag 05/02 op de hoogte te brengen van de nieuwe aanpak.
Nog een goede gezondheid en veel doorzettingsvermogen gewenst!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy