Лавинен курс Второ ниво записване - 16-19 февруари 2023, Мальовица
За да се запишете за Практически курс по лавинна безопасност Второ ниво е необходимо да сте изкарали начална форма на обучение по лавинна безопасност, да сте скиори или сноубордисти, които имат добра техника на каране извън писта и да попълните следните данни. ВАЖНО: Допълнителна информация за последващите стъпки и заплащане на таксата за курса ще получите на вашия 𝗲𝗺𝗮𝗶𝗹 адрес.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Трите имена *
Телефон *
Членство? *
Член ли сте на БАССЕС? В случай че искате да станете, повече информация можете да намерите на сайта ни https://www.befsa.com/?q=become-member
Лавинна екипировка? *
По време на курса е задължително носенето и използването на собствени лавинни уреди, сонди и лопати. В случай че не притежавате такава лична екипировка, можете да си наемете. Магазините, с които БАССЕС си партнира, предоставят специална отстъпка за ползване на екипировка под наем за нуждите на курса. Това са магазин Stormshop, представител на марката BCA и магазин Стената - представител на марката Ortovox.  
Лекция? *
Посещавали ли сте лекция по лавинна безопасност?
Първо ниво? *
За да участвате в курс по лавинна безопасност второ ниво е необходимо да сте посетили предварително курс първо ниво или еквивалентен. Моля да отбележите кога и къде сте изкарали такъв курс.
Какво средство за придвижване в планината използвате? *
Как оценявате нивото на техниката Ви на каране в необработен терен? *
НАЧИНАЕЩИ: Спускате се свободно по червена ски писта и сте карали ски извън обработения терен, встрани от пистите. Нямате сериозен планинарски опит в зимни условия. ДОБРА: Имате опит в извънпистово каране и можете да се спуснете безопасно по терен с разнороден сняг и умерен наклон (20-25 градуса). МНОГО ДОБРА: Карате ски извън писта и/или правите ски преходи често, от поне няколко сезона. Можете да се спуснете безопасно по-стръмен склон (25-35 градуса).
Коментар
Имате ли някакви допълнителни въпроси или коментари?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy