Open podium // Kunstcafé Appelscha // 17 Juni
Kunstcafé Appelscha is een creatieve, gezellige en laagdrempelige locatie die het jaar door interessante exposities tentoonstelt en uiteenlopende luisterconcerten organiseert. Als aanvulling op het programma komt daar nu een open podium bij. Het streven is om jaarlijks in elk geval vier avonden te organiseren waarop creatief talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. We staan open voor inspirerende, verrassende, beginnende maar ook gevorderde artiesten van jong en oud. Er is ruimte voor muziek, theater, zang, comedy, poëzie, verhalen en meer. De locatie leent zich uitstekend voor kleinschalige acts zoals solisten, singer-songwriters en kleine bandjes. Helaas is de akoestiek iets minder geschikt voor grote bands en of ensembles. Laatstgenoemde kunnen we dus spijtig genoeg dus ook niet plaatsen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je laten horen of zien wat jij in huis hebt? Geef je dan hieronder snel op voor de editie van 17 juni! Deuren open om 19:00 maar de avond start om 20:00.

Overige informatie volgt in reactie op de aanmelding. Mocht je al eerder vragen hebben neem dan contact op via mail met openpodium@kunstcafeappelscha.nl of door te bellen naar 0629626750.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam en telefoonnummer van het contactpersoon *
Naam van je act *
Bestaat je act uit één of meerdere personen? *
Uit welke regio komt je act? *
Wat kunnen we verwachten van het optreden? *
Wat is er eventueel nodig aan techniek? *
Hoeveel tijd zou je willen en of kunnen vullen? *
Hoe heb je ons open podium gevonden? *
Stel hier eventuele vragen aangaande het evenement
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy