Μαύρη Λίστα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

-Παραπληροφόρηση είναι η μεταφορά διαφόρων ψευδών ή αναληθών ή τροποποιημένων πληροφοριών: el.wikipedia.org
Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο. Γιατί κάθε φορά και ο καθένας μας να ανακαλύπτει εξ' αρχής τον τροχό; Ζούμε στην εποχή της πληροφορικής και κυρίως της πληροφορίας.
Η σωστή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, την κατάλληλη στιγμή, είναι δύναμη, που μπορεί να φανεί πολλαπλά Χρήσιμη.
Αλλά η Αποδοχή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ πληροφορίας, μπορεί να είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και οπωσδήποτε τουλάχιστον Άχρηστη.
-Ας φτιάξουμε λοιπόν έναν Κατάλογο-Λίστα με όσους Παραπληροφορούν (Ψεύδονται ή Δεν λένε την Αλήθεια ή Παραμορφώνουν τις Πληροφορίες κλπ), για να αλληλοβοηθηθούμε μέσα στους αχανείς ωκεανούς των πληροφοριών του ίντερνετ.
Προσοχή χρειάζεται βέβαια στην αρτιότητα των καταχωρίσεων, με Συνδέσμους-Κείμενα-Εικόνες-Βίντεο που οδήγησαν στην καταχώριση που κάνετε, για να μπορούν όλοι να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Οπότε θα είναι απαραίτητο και ένα Email αυτού που κάνει την καταχώριση, κατά την συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας.

-Δεν είναι δυνατόν, (με τις τεχνολογικές δυνατότητες του 2012), να μην αναβαθμίσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μας.
-Κινητά τηλέφωνα έχουν πλέον οι περισσότεροι, αλλά και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές υπάρχουν στα περισσότερα σπίτια, οπότε μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά (με SMS ή Email) όλοι (μόνοι τους ή με τη βοήθεια φίλων, παιδιών ή εγγονιών).
-Ειδικά όταν έχουμε τις ταχύτατες, καταιγιστικές και δυσμενέστατες αλλαγές σε Συντάξεις-Μισθούς-Ασφαλιστικό.
-Εδώ λοιπόν, όσοι θέλετε, μπορείτε να καταχωρήσετε όσα στοιχεία σας επιθυμείτε, (έστω και μόνο ένα μικρό όνομα & ένα Email) και οποιονδήποτε πιστεύετε ότι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ, γράφοντας και τον Σύνδεσμο που το αποδεικνύει.
-Όσοι έχετε αναστολές για την κοινοποίηση του Email σας, ως ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και φοβάστε ότι θα προκληθούν πολλαπλά ανεπιθύμητα (Spam) Emails, μάθετε ότι:
-Όλοι έχουν ή μπορούν να φτιάξουν εύκολα & ΔΩΡΕΑΝ ένα 2ο Εφεδρικό-Κοινόχρηστο-Ανακοινώσιμο λογαριασμό email, (π.χ. free_onoma@gmail.com).
-Επίσης ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να φτιάξουν ένα λογαριασμό Email για το Κινητό τους τηλέφωνο.
-Έτσι όσοι π.χ. έχουν σύνδεση ή κάρτα CosmOTE, στέλνοντας με SMS ένα Έψιλον Ελληνικό Κεφαλαίο (E) στον αριθμό 54000, ενεργοποιούν ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό Email της μορφής 697.......@mycosmos.gr που έχει τη δυνατότητα προώθησης περίληψης των εισερχόμενων Emails στο Κινητό τους.
-Κατόπιν μπορούν να ρυθμίσουν τον Εφεδρικό-Ανακοινώσιμο λογαριασμό Email, να θεωρεί όλα τα εισερχόμενα emails ανεπιθύμητα & να προσθέτουν όποιον θέλουν στους ασφαλείς αποστολείς.
-Τέλος, μπορούν να προγραμματίσουν τον Εφεδρικό-Ανακοινώσιμο λογαριασμό Email, να προωθεί τα εισερχόμενα (επιθυμητά πλέον) Emails, στον βασικό και ΜΗ Ανακοινώσιμο λογαριασμό τους Email.
-Αν λοιπόν θέλετε, Καταχωρίστε όσους ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, για να προστατευτούμε.
-Ελάχιστα υποχρεωτικά στοιχεία, ένα Όνομα, Email και η επιλογή ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ να εμφανιστούν στο internet τα Προσωπικά σας Στοιχεία (όσα δηλαδή καταχωρίσετε παρακάτω) και ειδικά το Ανακοινώσιμο Email σας.
-Κάποια στιγμή θα λάβετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση Email που καταχωρίσατε, για να κάνετε Επιβεβαίωση και να ολοκληρωθεί η Καταχώριση.
-Μπορείτε να συμπληρώσετε, όσες φορές θέλετε τη φόρμα, αν γνωρίζετε και άλλους που ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.
-Με την Υποβολή της κατωτέρω Φόρμας, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ότι τα στοιχεία είναι δικά σας (ειδικά το Email) και επιθυμείτε να εμφανισθούν στο internet και ότι τα στοιχεία για όποιον καταχωρίσατε ότι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ είναι σωστά.
-Παρακαλώ αποφύγετε (αν είναι δυνατόν), τους Λατινικούς Χαρακτήρες και τα Κεφαλαία (εκτός από το Αρχικό γράμμα).
-Όπως φαίνεται στον Κατάλογο των ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ (σε προβολή Λίστας), μπορείτε να κάνετε ταξινόμηση ως προς οποιαδήποτε στήλη, (π.χ. Όνομα, Παραπληροφοριοδότης κλπ) ή να χρησιμοποιήσετε φίλτρα, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μπορείτε να δείτε την OnLine Λίστα εδώ: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Anlw41_ispSydF9JMjh1X25KVFdMVGlwTEtlMzdSUnc

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question