Espere Verde: Yrityskumppanin / palveluntarjoajan profiilikortti
Täyttämällä tämän lomakkeen ja lähettämällä sen sekä hyväksymällä palvelun käyttöehdot pääset rekisteröitymään Espere Verden palveluun. Du kan också fylla i formuläret på svenska. You may also fill in the form in English.

Lähetäthän meille myös yrityksesi valokuvan / logon osoitteeseen katri@espereverde.com. Puhelimella kuvattu materiaali käy hyvin. Suurin sallittu tiedostokoko on 64 MB. Kuvasi ja videosi tulevat näkymään profiilikortillasi.

Kysymyksiä? Niihin vastaa katri@espereverde.com.

Palvelun käyttöehdot löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://espereverde.com/espere-verde/kayttoehdot/. Käythän hyväksymässä ne, jotta voimme rekisteröidä sinut mukaan. Voimme luovuttaa henkilötietojasi suostumuksellasi myös muille osapuolille. Kysymme tällä lomakkeella yrityksen kontaktin sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, mutta ne jäävät vain Espere Verden käyttöön eivätkä näy profiilikortilla.

Profiiliasi käytetään Espere Verden verkkosivuilla https://espereverde.com/ yritysesittelyssä ja urheiluhteisön luomisessa sekä niin toivoessasi urheilijan, seuran, joukkueen, tiimin tms. toimijan sekä tukijan yhteensovittamisessa (matchmaking). Voimme myös jakaa profiilisi Espere Verden muissa kanavissa, esim. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kontaktihenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero *
Kiitos, liityn Espere Verden sähköisen uutiskirjeen postituslistalle ja saan hyödyllistä lisätietoa palvelusta sekä tulevista hankkeista. *
Yrityksen nimi *
Esittelylauseeni (tämä lause näkyy yrityksen kuvan alla ja ennen varsinaista profiilikorttia) *
Linkki esittelyvideooni (jollei vielä ole, kerro se tässä ja lähetä linkki myöhemmin katri@espereverde.com) *
Kotikaupunki / toiminta-alue
Yrityksen visio
Yrityksen tarina
Yrityksellemme tärkeät asiat ja arvot *
Motto / elämänohje
Nykyisten yhteistyökumppanien nimet. *
Mitä toivon yrityksemme tulevilta yhteistyökumppaneilta, minkälainen on yrityksemme ihannekumppani? Onko toiveita alueen suhteen? (Tämä kohta on yrityksille, jotka hakevat vaikuttajayhteistyötä ja haluavat solmia yhteistyösopimuksia urheilijoiden tai muiden vastaavien toimijoiden kanssa.)
Tarjottava palvelu / tuote (Tämä kohta on yrityksille tai muille vastaaville toimijoille, jotka eivät halua lähteä solmimaan yhteistyösopimuksia urheilijoiden tai muiden vastaavien toimijoiden kanssa, vaan haluavat ainoastaan tarjota tuotteitaan tai palveluitaan myyntiin Espere Verden alustan kautta.)
Verkkosivumme, somekanavamme ja aihetunnisteet. Laita tähän yrityksenne linkit ja ne #, joiden haluat näkyvän profiilissa. *
Vapaa sana. Tässä voit kertoa vielä jos sinulla on yrityksestänne jotain sellaista sanottavaa, mitä et päässyt aiemmissa kohdissa kertomaan. Älä kuitenkaan laita tähän henkilökohtaisia yhteystietojasi.
Minkälaisia ominaisuuksia ja palveluita toivoisit mukaan Espere Verden urheilun digimaailman alustalle? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!
Toivotko yhteydenottoa? Jättämällä yhteystietosi se onnistuu. Voit kertoa tässä mistä asiasta haluat meidän olevan sinuun yhteydessä. Tässä voit myös kertoa, jos haluat meidän julkaisevan profiilikorttisi jo ennen kuin lähetät meille esittelyvideon. Sellainen kannattaa kuitenkin lähettää ennemmin tai myöhemmin, koska video nostaa huomioarvoasi.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy