Aanmeld formulier SamenTegengas
Dit formulier is bedoelt, om je aan te melden voor de landelijke demonstratie tegen gas- en zoutwinning. De actie vind plaats op 2 juni 2018 in de haven van Harlingen. Meer informatie over deze actie is te vinden op:
https://www.facebook.com/Samen-TegenGas-Harlingen-2-juni-2134042133499207/

Ook organiseren wij busvervoer van en naar de actielocatie. van 10.00 tot 11.00 uur in de ochtend zullen er bussen pendelen tussen het Centraal station en de Actie locatie in Harlingen. Na afloop van de actie zullen de bussen eveneens pendelen tussen de actie locatie en het Centraal Station, tot een uur na afloop van de actie.

De start van de actie is om 11.00 uur bij het kantoor van Frisia op de Lange Lijnbaan 15 Hierna zullen door middle van een wandeling uitkomen bij het kantoor van Vermillion aan de Zuidwal weg in Harlingen. Na afloop van de actie zullen de bussen klaarstaan bij Vermillion om U weer terug te brengen naar het Centraal station.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is u naam? *
Ik wil gebruikmaken van het gratis bus vervoer van en naar het centraal station in Harlingen en de actie locatie in de haven van Harlingen. *
Ik ben slecht ter been, en wil tijdens de wandeling gebruik maken van een busje die de organisatie inzet tijdens de actie. *
Hoe heeft u van de actie gehoord? *
Heeft u verder nog vragen? (eventuele contact gegevens, voor verder contact)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of studenten NHL Hogeschool. Report Abuse