Prijavnica: Osnovni servis koles 2016
DATUM: Dostava koles: ponedeljek, 19. september 2016
KAM: e-Kavarna (Kidričeva 43, Koper)

Kolo je treba v e-Kavarno pripeljati v ponedeljek, 19. septembra, med 12.00 in 17.00 uro.
O terminu prevzema servisiranega kolesa (najkasneje v četrtek, 22. septembra, do 17.00) boste obveščeni po telefonu oz. e-pošti.

Obvezna predhodna prijava do četrtka, 15. septembra 2016.

Osnovni servis koles zajema nastavitev prednjega in zadnjega menjalnika, nastavitev zavor, centriranje obročev in menjavo zračnic. Na osebo oz. izpolnjeno prijavnico velja servis enega kolesa.

Kolesa naj bodo očiščena. Osnoven servis koles ne vključuje popravil koles v slabem stanju (rja, težje poškodbe, ipd.). Možnost popravila se bo ocenila na licu mesta. Za morebitno škodo, ki bi nastala med servisom, ne odgovarjamo.

Za dodatna vprašanja pišite na gregor.sotlar@pina.si.

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
E-poštni naslov *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Leto rojstva *
Your answer
Kakšne vrste servis potrebujete: *
Required
Ali vaše kolo potrebuje dodatne servisne storitve? V primeru možnosti izvedbe vas bomo kontaktirali. *
Your answer
Organizacija/šola/institucija, s katere prihajate *
Your answer
Ali bi želeli prejemati PiNA tedenski e-informator, s katerim boste na tekočem z aktualnimi dogodki in drugimi priložnostmi? *
Potrjujem
Podpisani/-a potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični. Naročniku kot upravljavcu dovoljujem, da vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07, Ur. l. št. 94/2007-UPB1). Naročnik zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Naročnik se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Dogodek bo fotografiran. Z oddajo izpolnjene prijavnice dajete nepreklicno soglasje in dovoljujete, da vas PiNA fotografira, snema, ustvarja zvočne zapise ter navedeno uporablja za potrebe in v okviru lastne dejavnosti.

Kolo je treba v e-Kavarno pripeljati v ponedeljek, 19. septembra, med 12.00 in 17.00 uro.
O terminu prevzema servisiranega kolesa (najkasneje v četrtek, 22. septembra, do 17.00) boste obveščeni po telefonu oz. e-pošti. Osnovni servis koles zajema nastavitev prednjega in zadnjega menjalnika, nastavitev zavor, centriranje obročev in menjavo zračnic. Na osebo oz. izpolnjeno prijavnico velja servis enega kolesa. Kolesa naj bodo očiščena. Osnoven servis koles ne vključuje popravil koles v slabem stanju (rja, težje poškodbe, ipd.). Možnost popravila se bo ocenila na licu mesta. Za morebitno škodo, ki bi nastala med servisom, ne odgovarjamo.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MMC PINA. Report Abuse - Terms of Service