KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS - KÉRDŐV
A 2018. május 11-i Közlekedési Kultúra Napja alkalmából


Az e-mail címet kizárólag a közvéleménykutatáshoz és az ajándéksorsolás nyertesének értesítéséhez használjuk fel, és a törvény által előírt ideig tároljuk. Az e-mail címet technikai okok miatt akkor is meg kell adnia, ha csak a kérdőívet tölti ki, és nem vesz részt a sorsoláson. Ez esetben 2018. május 10-én töröljük az adatbázisunkból az e-mail címét.

A KTE adatkezelási tájékoztatója itt érhető el: http://ktenet.hu/adatkezeles.php Az itt nem szabályozott kérdésekben az ajáándéksorsolási szabályzat rendelkezései az irányadók.

Az promóciós nyereményjáték szabályzat, benne nyeremények leírásával itt tekinthető meg: http://www.ktenet.hu/files/10/promocios_nyeremenyjatek_szabalyzat.pdf
Email *
A kérdőív kitölthető:
A kérdőív 2018. május 4. 9:30   -   2018. május 10. 12:00 között tölthető ki. A határidő lejárta után kitöltött kérdőívek tulajdonosai a sorsoláson nem vesznek részt.Egy személy csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
Korhatár
A Játékon részt vehet minden, 14. életévét betöltött, e-mail címmel rendelkező internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. További részletek a szabályzatban találhatók.
NYEREMÉNYEK
A közvéleménykutatás résztvevői között  2 db 89.990 Ft értékű HOPRIDER 100 B'TWIN /egy női és egy férfi, a képek illusztrációk/ kerékpárt sorsolunk ki. Köszönjük a segítségét! a
Összesen 2 db egyenként br. 89.900 Ft értékű (Decathlon) HOPRIDER 100 B'TWIN kerékpár, szabályosan és biztonságosan felszerelve.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy