Ilmoittaudu Suomen Koodikoulun Oulun kursseille
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Oulun Pelikampuksen koodikoulukursseille lukuvuodeksi 2017 - 2018. Ilmoittautumalla syyslukukaudelle varaamme sinulle automaattisesti paikan myös seuraavalle kevätkaudelle samaan ryhmään. Voit kuitenkin syksyn jälkeen vaihtaa ryhmää tai päättää osallistumisesi kokonaan. Laskutus tapahtuu kausi kerrallaan.

Loput syksyn kurssit tarjoushintaan 199 e / lukukausi (sis ALV). Hinta sisältää 13 x 1h opetuksen, tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja nettiyhteydet.

Tarjoamme maksuvaihtoehtoja: lukukausimaksun voit suorittaa joko kerralla kauden alussa tai jaettuna kolmeen maksuerään kauden kuluessa.

Annamme myös tyytyväisyystakuun: jos et ensimmäisen tunnin jälkeen ole tyytyväinen, vaan haluat keskeyttää kurssin, saat rahasi takaisin!

Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään kuusi osallistujaa. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Kurssi *
Osallistujan nimi: *
Your answer
Osallistujan ikä (lasten kurssit):
Your answer
Osallistujan puhelinnumero: *
Your answer
Maksajan nimi: *
Your answer
Maksajan osoite: *
Your answer
Maksajan puhelinnumero: *
Required
Maksajan sähköpostiosoite: *
Your answer
Maksuvaihtoehdot:
Osallistujaa on lupa kuvata ja kuvia on lupa käyttää Suomen Koodikoulun sivuilla ja sosiaalisen median päivityksissä. Kuvia käytetään aina ilman nimiä. *
Minuun saa ottaa yhteyttä Suomen Koodikoulun tulevia tapahtumia ja kursseja koskien *
Mitä kautta sait tiedon Koodikoulun kursseista?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms