Ilmoittaudu Suomen Koodikoulun Oulun kursseille
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Oulun Pelikampuksen ja Oulun seudun koulujen kursseille lukuvuodeksi 2017 - 2018. Ilmoittautumalla syyslukukaudelle varaamme sinulle automaattisesti paikan myös seuraavalle kevätkaudelle samaan ryhmään. Voit kuitenkin syksyn jälkeen vaihtaa ryhmää tai päättää osallistumisesi kokonaan. Laskutus tapahtuu kausi kerrallaan.

Pelikampuksen kurssit maksavat 249,90 euroa / lukukausi (sis ALV). Hinta sisältää 13 x 1h opetuksen, tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja nettiyhteydet.

Pelikampuksen Mine-kerho maksaa 95 euroa / lukukausi (sis ALV). Hinta sisältää välipalan. Jos ilmoittaudut Mine-kurssille, saat kerhon -50% alennuksella hintaan 47,50 euroa / lukukausi.


Oulun kouluilla järjestettävät kurssit maksavat 219,90 euroa / lukukausi (sis ALV). Hinta sisältää 13 x 75min opetuksen, koululta saatavat tilat ja yhteydet. Vaatii oman laitteen tuomista kurssille.


Kodarit 1, Kodarit 2 ja Pikkukodarit kursseista tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Kodareiden kotisivuilta http://www.kodarit.fi


Tarjoamme maksuvaihtoehtoja: lukukausimaksun voit suorittaa joko kerralla kauden alussa tai jaettuna kolmeen maksuerään kauden kuluessa.

Annamme myös tyytyväisyystakuun: jos et ensimmäisen tunnin jälkeen ole tyytyväinen, vaan haluat keskeyttää kurssin, saat rahasi takaisin!

Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään kuusi osallistujaa. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Kurssi
Osallistujan nimi:
Your answer
Osallistujan ikä (lasten kurssit):
Your answer
Osallistujan puhelinnumero:
Your answer
Maksajan nimi:
Your answer
Maksajan osoite:
Your answer
Maksajan puhelinnumero:
Required
Maksajan sähköpostiosoite:
Your answer
Maksuvaihtoehdot:
Osallistujaa on lupa kuvata ja kuvia on lupa käyttää Suomen Koodikoulun sivuilla ja sosiaalisen median päivityksissä. Kuvia käytetään aina ilman nimiä.
Minuun saa ottaa yhteyttä Suomen Koodikoulun tulevia tapahtumia ja kursseja koskien
Mitä kautta sait tiedon Koodikoulun kursseista?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms