Konkurs za članove UO OCSI 2019/20
Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu raspisuje Konkurs za članove Upravnog odbora za akademsku 2019/20. godinu.

Upravni odbor je izvršni organ OCSI. Zadatak Upravnog odbora je da predstavlja OCSI, bude odgovoran za svakodnevno upravljanje i menadžment OCSI, promoviše i nadgleda OCSI aktivnosti, osigura efikasnost djelovanja OCSI i privrženost definisanoj viziji i ciljevima, kao i da izvršava i sprovodi odluke OCSI Skupštine.

Važne informacije
• Za pozicije u UO se mogu prijaviti isključivo članovi Organizacije. Za više informacija o uslovima i načinu registracije, posjetite: www.omsa.me
• Period trajanja mandata: 20.11.2019. – 31.10.2020.
• Probni period: 2 mjeseca
• Rad u UO nije plaćen. OCSI, u skladu sa pozitivnim propisima Crne Gore, će izdati potvrde o angažmanu u UO koje se mogu prinznati kao zamjena za stažiranje, za dati period.
• Nedjeljna angažnovanost, u zavisnosti od potrebe, traje u prosjeku od 5 do 7 ranih sati.

Rok za slanje aplikacija je 11.11.2019. do 23.59h.

Tekst Konkursa zajedno sa opisima pozicija, dostupan je veb sajtu: www.omsa.me

Ukoliko želite da uz svoju aplikaciju pošaljete i dodatna dokumenta, molimo Vas da to učinite slanjem istih na ocsi.omsa@gmail.com najkasnije do navedenog roka.
Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Naziv Univerziteta, programa i godina studija *
Your answer
Kontakt telefon ili alternativna e mail adresa *
Your answer
Pozicija za koju se prijavljujem *
Motivacija za članstvo u UO *
Opišite Vašu motivaciju za članstvo u UO i na koji način možete doprinijeti razvoju UO i OCSI. Maksimalan broj karaktera je 2000.
Your answer
Biografija *
Opišite svoje relevantno iskustvo za poziciju za koju se prijavljujete. Maksimalan broj karaktera je 1500. Alternativno, umjesto odgovora na ovo pitanje možete poslati CV u pdf dokumentu na ocsi.omsa@gmail.com
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy