Platsbokning Visningsresa Norra Cypern
Kontakt: Björn Karlsson, Tel: +46736401701

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller bara vill veta mer, du kan även läsa mer om våra visningsresor längst ner på denna sida, datum för kommande visningsresor kan du se på www.sverigemedelhavet.se.

Normalt brukar vi bli mellan 10-20 personer från Sverige på dessa gruppresor. Resorna brukar bli mycket trevliga och uppskattade då vi alltid har ett stort fokus på att det skall ges tid för upplevelser och rekreation mellan visningarna.

Vi kan även skräddarsy en privat visningsresa för dig och ditt sällskap, kontakta mig i så fall på telefon ovan så syr vi ihop en resa för er.
Email address *
Telefonnummer *
Förnamn & Efternamn på dig som bokar *
Förnamn & Efternamn på den som bjudit in dig *
Vår chaufför hämtar upp er vid någon av flygplatserna Larnaca eller Ercan för att köra er till er lägenhet, ange information om ert flyg här nedanför för att reservera er plats på visningsresan inklusive ert boende 4-5 nätter.
Vilka är namnen på de som följer med på visningsresan? (Ditt namn först) *
Följer några barn under 16 år med på visningsresan, om så hur gamla är de? *
Vilket flygbolag reser du/ni med? *
Vilken flygplats flyger du/ni till? *
Vilket datum landar ert flyg? *
MM
/
DD
/
YYYY
Vilken tid landar ert flyg? *
Time
:
Från vilken flygplats flyger ni hem, vilken dag/tid med vilket flygbolag? *
Ev. önskemål om specialkost? (Allergi, Veg. etc.)
Kommentarer och/eller frågor
Om Sverige Medelhavets visningsresor på Norra Cypern
Sverige Medelhavet välkomnar dig att följa med oss ner till Norra Cypern på våra visningsresor för att titta på de bästa lägenheterna (& husen) för boende och investering som finns just nu. (Se alla datum för våra visningsresor längst ner, ifall ni har några frågor tveka inte att ringa mig på 0736-401701 /Björn)

Under resan kommer vi att titta på lägenheter och hus på 4-5 av de stora byggprojekt som vi samarbetar med av totalt ca. 20 st, spridda över hela Norra Cypern.

För er bekvämlighet så har vi sållat ut, prisförhandlat och valt de bästa mest attraktiva byggprojekten på Norra Cypern från de mest seriösa kapitalstarka byggherrarna, så att de som köper genom oss alltid kan känna sig trygga och veta att deras investering kommer att stå sig under många år framöver.


VIKTIGASTE grundläggande om alla våra visningsresor:

1. INGET KÖPTVÅNG, vi visar bara utbudet som finns under resan.

2. Du/Ni betalar flygresa och transfer från/till flygplats själva.

3. Vår partner Vision Group ordnar transfer, boende och program.

Almän information:
- Flygplatser: Larnaca eller Ercan
- Säkerställ med oss att det finns plats på resan innan ni bokar era flygbiljetter.
- Boka flyg så att ni kan ta del av hela programmet (3-4 hela dagar)
- Transfer till/från Larnaca kostar €75/enkel resa, för upp till 7 personer som kan dela kostnaden.
- Transfer till/från Ercan kostar 350 turkiska lira/enkel resa, för upp till 7 personer som kan dela kostnaden.
- På plats tilldelas alla boende, vill man ha extra nätter före eller efter de nätter vi står för så debiteras normal rumshyra för dessa nätter (ca. 500-900kr/natt) , kontakta oss i så fall för mer information.


Exempel på hur programmet kan se ut:


DAG 1. Resdag:

(Denna dag är avsatt för er flygresa till Norra Cypern.)
Ni bokar och betalar själv flygresan (senast 2 veckor före behöver vi veta att ni bokat er flygbiljett för att kunna garantera er gratis boende). Ni kan välja flyg med valfri tid för ankomst till någon av Cyperns två rekommenderade flygplatser, Ercan eller Larnaca.
På flygplatsen kommer någon av våra chaufförer att möta upp er för att ta er till era lägenheter, denna taxitransfer betalar ni för själva.
När ni anländer från flygplatsen så får ni direkt nycklar till er lägenhet så att ni kan vila ut efter flygresan, har ni anländit tidigt så kanske ni ger er tid att utforska närområdet eller tar en tur in till den närliggande mysiga staden Kyrenia för för sightseeing och shopping.
På kvällen samlar vi alla som ankommit under dagen för att äta och ha trevligt tillsammans på någon mysig restaurang i närområdet.


DAG 2. Visningsdag 1 av 2:

Ca. kl. 9.30 så välkomnas alla av vår värd IPP, fram till lunch så får vi lära oss mer om Norra Cypern och IPP som Sverige Medelhavet är partner med, vi får också en presentation av det byggbolag som har byggt lägenheterna som vi bor i, under vilken de berättar mer om sina mest aktuella byggprojekt just nu som vi senare under dagen kommer att åka och titta på.
Ca. kl. 12.30 så äter vi lunch tillsammans på närliggande restaurang (gratis).

Ca. kl. 13.30 så åker vi iväg för att titta på lägenheterna som presenterades för oss under förmiddagen. Därefter så besöker vi ytterligare ett byggbolag i närheten som presenterar sig och sina bästa projekt just nu, innan vi åker till dessa för en guidad visning i samlad grupp.
Ca. kl. 18.30 är vi tillbaks vid till våra lägenheter, vi har nu fri tid att vila och eventuellt byta om inför kvällens middag.
Ca. 19.30 åker vi tillsammans till middagen som äts på någon närliggande populär och prisvärd restaurang (middagen betalar ni för själva).


DAG 3. Visningsdag 2 av 2:

Ca. kl. 9.45 åke vi iväg för att titta på lägenheter på andra delar av Norra Cypern, under resan på förmiddagen tittar vi på 1-2 lägenheter och hus vid 1-2 olika byggprojekt.
Ca. kl. 13.00 så äter vi lunch tillsammans på en restaurang vid någon av de lägenhetsprojekt som vi besökt under förmiddagen (gratis).
Ca. kl. 14.30 så åker vi iväg och besöker ytterligare ett byggbolag som presenterar sig och sina bästa projekt just nu, innan vi åker till dessa för en guidad visning i samlad grupp.
Ca. kl. 17.00 får vi fri tid att vila och eventuellt byta om inför kvällens middag.
Ca. 19.30 åker vi tillsammans till middagen som äts på någon populär prisvärd restaurang (middagen betalar ni för själva).


DAG 4. Dag för egna valfria aktiviteter/relaxdag::

Ca. kl. 10.00 hela dagen är avsatt för att ni skall få göra vad ni vill och ha möjligheten att verkligen uppleva Norra Cypern med det ni själva helst känner för att göra. Vill ni ha förslag och idéer på aktiviteter så har vi ett stort utbud av förslag på vad ni kan hitta på där vi plockat fram de finaste guldkornen så för att ge er maximal upplevelse till bästa pris (endast självkostnadspriser). T.ex. golf på närliggande 5-stjärnig golfbana, skäm bort dig skönhetsbehandlingar på de bästa salongerna med oslagbara priser, wellness med spa och massage, fisketur med lån av fiskeutrustning på egen chartrad fiskebåt, vatten- och leklandspaket för barnfamiljen, m.m. fråga oss så kan vi sy ihop aktiviteter som passar er bäst.


DAG 5. Utbildnings- & Återbesöksdag/Relaxdag:

Ca. kl. 9.30 alla får träffa vår advokat som hjälper till vid köp av lägenheter och hus. Under förmiddagen så kommer advokaten berätta allt som är bra att känna till om skatter, lagfarter och annat som är bra att känna till vid köp av fastighet på Norra Cypern, hen kommer också att besvara alla eventuella frågor. Efter mötet med advokaten så kommer vi tillsammans summera de föregående dagarna.
Från ca. kl. 11.00 har de som vill möjlighet att återbesöka lägenheter eller hus, övriga kan välja att ta det lugnt resten av dagen och göra vad man vill. Om man inte bara vill hänga vid poolen, stranden, prova restauranger eller shoppa så har vi ett stort förslagsutbud av aktiviteter som man kan hitta på t.ex. golf, wellness, skönhet, sightseeing, natur, sport, fiske m.m. m.m.
Ca. 19.30 för de som vill, äter vi tillsammans middagen på någon närliggande populär och prisvärd restaurang (betala för själva).
(För de som behöver resa hem tidigare så kan hemresa ske efter kl. 18.00 redan denna dag, för er som stannar står vi för boendet t.o.m. tisdag morgon.)


DAG 6. Hemresedag:

I god tid före ert flyg avgår så plockar vår förbokade taxitransfer upp er utanför er lägenhet. Åker ni hem senare under dagen så kan ni ta det lugnt i er lägenhet tills ni blir upphämtade. Om det är så att ni vill stanna några nätter extra så kan ni prata med oss före så löser vi detta.OBS! OBS!
- Alla av Sverige Medelhavets visnings- och investeringsresor är fokuserade på upplevelser och utbildning.
- Det finns inga köpkrav för att du följer med.
- Kom senast dagen innan visnings- och investerings resan startar.
- Åk hem tidigast dagen efter visnings- och investerings resan avslutar.
- Innan du bokar din flygbiljett, stäm av med oss så det finns platser kvar på den resa du önskar delta på.
- När du bokar se till att du tar del av hela programmet och inte missar någon dag.
- Du bokar din flygbiljett till flygplats: Ercan eller Larnaca.

- Har du frågor eller några funderingar, tveka inte att kontakta mig Björn Karlsson på Telefon: 0736 - 40 17 01


Välkommen, vi på Sverige Medelhavet ser verkligen fram emot att få träffa er!

Bästa hälsningar
Björn Karlsson, Sverige Medelhavet

Tel: +46 (0) 736 401 701
Epost: bjorn.karlsson@sverigemedelhavet.se

www.SverigeMedelhavet.se
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy