FinnHEMS:n FH 10 -tukikohtaan tutustuminen
Tutustuminen järjestetään 18.2.2020 klo 17.30 - 19.45 Helsinki-Vantaan FinnHEMS:n lääkärihelikopteritukikohdassa. Tilaisuuden järjestävät yhdessä Suomen Ilmailuliitto sekä FinnHEMS.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti nuorille (alkaen 14 vuotta) ja/tai tuoreille drone-harrastajille sekä kaikille joita kiinnostaa miehitetyn ja miehittämättömän ilmailun rajapinta sekä ilmailun turvallisuus. Täyttämällä tämän kaavakkeen ilmoitat halukkuutesi osallistua tutustumiskäynnille. Tilojen rajallisuuden vuoksi mukaan mahtuu vain 20 henkeä. Viimeinen kaavakkeen jättöpäivä on 13.2.2020. Jokaiselle tilaisuuteen kutsuttavalle laitetaan erikseen sähköpostiviesti 14.2.2020 mennessä.

Tilaisuudessa keskustellaan rennossa ilmapiirissä, perustellusti ja selkokielellä ilmailuturvallisuuteen liittyvistä seikoista. Tilaisuudessa on mahdollisuus tavata ilmailun ammattilaisia leppoisassa ilmapiirissä sekä esittää kysymyksiä miehittämättömän ja miehitetyn ilmailun välimaastosta. Paikalla on mm. kopterilentäjiä, pienkonelentäjä, lennonjohtaja, Ilmailuliiton edustaja, ilmailuviranomainen Traficomista ja ilmailukarttasovelluksen kehittäjä Aviamapsista. Suurimmalla osalla näistä ilmailun ammattilaisista on myös drone-harrastajan tausta.

Tutustumisen aikana tehdään luonnollisesti kierros tukikohdassa, jolloin näemme mm. lääkärihelikopterin sekä maayksikön.

Kutsun yhteydessä saat tarkemmat tiedot tutustumiskäynnistä sekä saapumisohjeet tukikohtaan. Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella markus.sinerva@ilmailuliitto.fi

Lomakkeessa kysytyt tiedot kerätään vain yllä kuvattua tutustumiskäyntiä varten ja hävitetään tilaisuuden jälkeen, ellei lupaa säilytykseen ole erikseen annettu. Säilytysluvan antamalla saatat saada tulevaisuudessa esimerkiksi erilaisia drone-harrastukseen liittyviä tapahtumauutisia.

Lisätietoja Ilmailuliiton toiminnasta: www.ilmailuliitto.fi
SHT Ab: shtab.fi
FinnHEMS: www.finnhems.fi
Email *
Nimi *
Ikä *
Omistan *
Required
Kerro lyhyesti drone-harrastuksestasi (Esim kuinka kauan olet harrastanut, kuinka aktiivisesti lennättelet...) *
Antamani tiedot saa säilyttää mahdollisia vastaavia tapahtumia silmälläpitäen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy