Aplicație pentru tabăra VIAȚA la țară 2021
În vara 2021 susținem organizarea a cinci tabere VIAȚA la țară în comunități rurale care sunt situate în destinații de ecoturism din România.

Invităm bibliotecile, școlile și primăriile interesate să găzduiască și să co-organizeze o tabără locală, pentru copiii din comuna lor, să aplice pentru una dintre cele cinci tabere.
Oferta este deschisă comunităților rurale din următoarele destinații de eco-turism: Colinele Transilvaniei (Sibiu, Mureș), Pădurea Craiului (Bihor), Eco-maramureș (Maramureș), Țara Dornelor (Suceava), Țara Hațegului, Retezat (Hunedoara), Ținutul Zimbrului (Neamț).

O tabără durează 5 zile, este organizată în perioada de vacanță de vară (iulie-august) și permite participarea gratuită a 50 de copii cu vârste între 8 și 14 ani. Costurile de organizare și derulare a taberei (materiale pentru activități, coordonatori de tabrără cu experiență, pachet de tabără pentru fiecare copil, masă) sunt asigurate de Fundația Noi Orizonturi, prin parteneriatul cu PEPCO România.

Pentru a vă înscrie în procesul de selecție pentru a fi una dintre cele cinci comunități pentru ediția 2021 a VIATA la țara, vă invităm să completați acest formular. Completarea formularului poate dura 30 min.

Ne dorim ca aplicația să fie asumată de o echipă mai largă (profesori lideri, primărie, școală). Urmărim ca această echipă să fie dedicată intereselor copiilor. Asigurați-vă că răspunsurile dumneavoastră reflectă acest aspect.

Ce aveți de făcut pentru a aplica?
1. Consultați Ghidul aplicantului și asigurați-vă că dispuneți de toate resursele și aprobările stipulate în acesta.
2. Organizați o întâlnire – profesori/lideri de club/bibliotecari, reprezentant primărie, director școală și discutați despre tabară – condițiile de participare, disponibilitatea de timp a fiecăruia. Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare, solicitați participarea on-line a managerului de proiect de la Noi Orizonturi (Elena Pârvan - elena@pârvan@noi-orizonturi.ro).
3.Consultați colegi, vecini, foști elevi ai școlii, alți membri ai comunității pentru a le povesti despre tabară și pentru a-i atrage ca voluntari pentru tabară. Aveți nevoie aproximativ 10 persoane voluntare pentru o tabără cu 50 de copii.
4. Completați cu atenție și corect formularul de aplicație și trimiteți-l către noi până cel târziu în 31 mai, ora 12.00. Fiți pregătiți pentru un eventual interviu.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ITadmin. Report Abuse