Damesrit 16-06-'19
Er was eens.. een zondag in juni, net in het staartje van de lente 2019, midden in een maand met een gemiddelde, zachte temperatuur van 17,5°C. Dat klinkt toch als muziek in de oren? De perfecte tijd om samen met je mede-motordames de weg op te gaan en te laten zien dat ESMC niet alleen uit mannen bestaat!

Op zondag 16 juni verzamelen we om 10 uur bij de club, om uiterlijk 10:30 zullen we vertrekken. Tussendoor zullen we ergens pauzeren voor een hapje en een drankje, al ligt de focus natuurlijk op een lekker stukje rijden. 's Avonds (circa 17/18 uur) sluiten we de dag af met een welbekende BBQ op de club, waarbij de mannen ook meer dan welkom zijn!

Aansluiten voor alleen de BBQ is ook mogelijk, vergeet niet om je ook dan even aan te melden zodat we weten voor hoeveel personen we moeten inkopen. Aanmelden voor de BBQ -> scrol gauw door naar beneden! Vorig jaar waren we met 7 meiden en 6 motoren, dat moeten we dit jaar toch kunnen overtreffen?! Heb je vrouwelijke trekjes, of bén je een vrouw? Zorg dat je erbij bent en geef je snel op!

Kusjes, Anna, Steffie en Jolieke xoxo

Voor vragen, app naar
Anna +31 623037313
Steffie +31 612526947
Jolieke +31 615002562
Hoe heet je? *
Waar doe je aan mee? *
Heb je nog dieetwensen voor de BBQ? *
Rijd je mee? *
Heb je nog plaats voor een passagier? *
Welke kleur motor heb je? *
Wat is je telefoon nummer? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy