Istraživanje o potrebama u kulturi lokalne zajednice: Što ima u ovom kvartu bez groblja i rodilišta?
Inspirirani poznatom "Trešnjevačkom baladom" Zvonka Špišića, koja opisuje Trešnjevku kao "kvart bez groblja i rodilišta", od 2021. godine provodimo anonimno istraživanje o potrebama u kulturi lokalne zajednice.

Istraživanje provodi Centar za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), sa sjedištem na adresi Park Stara Trešnjevka 1; HR-10000 Zagreb. Autor i voditelj istraživanja je dr.sc. Ivan Hromatko

U istraživanju mogu sudjelovati sve zainteresirane osobe koje imaju 15 i više godina, bez obzira na prijašnje iskustvo s radom Centra za kulturu Trešnjevka.

Sudjelovanje je dobrovoljno i anonimno, a pristup prikupljenim podacima će imati isključivo voditelj istraživanja.
U svim istraživanjima koja provodimo od vrhunske nam je važnosti očuvanje anonimnosti i digniteta onih koji sudjeluju u istraživanju.

Istraživanje se sastoji od kratke ankete na osnovu koje ćemo dobiti uvid u potrebe u kulturi te, na kraju istraživanja, izraditi istraživačku instalaciju koja će u prostoru CeKaTe-a i u prostorijama drugih javnih zgrada, kao i na internetu, prezentirati široj javnosti rezultate istraživanja.

U ovom istraživanju nema "točnih" i "netočnih" odgovora - svaki doprinos je jednako vrijedan i doprinijeti će planiranju kvalitetnijeg kulturnog programa na Trešnjevci.

Očekivano trajanje ispunjavanja ankete je 10 minuta.
Pitanja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
Na kraju ankete je potrebno pritisnuti "Pošalji" (engl. "Send") kako bi poslali svoju anketu.


Sudjelovanjem dobivate priliku zajedno s nama kreirati kulturni i umjetnički program u CeKaTe-u, kao i na području Trešnjevke-Sjever i Trešnjevke-Jug, te nam pomoći da poboljšamo naš rad i ponudimo program u Centru za kulturu Trešnjevka usklađen s potrebama ljudi u našoj lokalnoj zajednici.

Ovaj upitnik slobodno proslijedite onima za koje smatrate da će ih interesirati.

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju.

Za informacije javite se voditelju istraživanja:
dr.sc. Ivan Hromatko
e-pošta: ihromatko@cekate.hr
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy