INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ "De què parlem quan parlem de Justícia Global?", dilluns 6 de juliol a les 10h
Des de Lafede.cat - organitzacions per a la Justícia global organitzem la xerrada oberta "De què parlem quan parlem de Justícia global?" a càrrec de la Pepa Martínez i Xavi Casanovas, directora i vicepresident de Lafede.cat, dins del marc de l'Escola d'Estiu online de Lafede.cat.

Quan? Dilluns 6 de juliol, de 10h a 11h.
Com? La sessió és gratuïta i oberta a tothom. Es farà via zoom i s'enviarà l'enllaç prèviament a totes les persones inscrites.

Data límit d'inscripcions: 3 de juliol
Nom i cognoms *
Sexe
Clear selection
Entitat
Correu de contacte *
Telèfon de contacte (per urgències)
Alguna observació o comentari? Ara és el moment!
Avís de protecció de dades
Aquesta és una enquesta interna. D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades per Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global amb la finalitat de gestionar les inscripcions a l'escola d'estiu 2020 i la posterior valoració d'aquesta. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació enviant un correu electrònic a informacio@lafede.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy