Kouvolan iltarastien kimppakyydit kesällä 2019 - tarjoa kyyti tai kerro kyytitarve!
Ilmoita Kouvolan Suunnistajille julkaistavaksi mahdollisuutesi tarjota kimppakyyti Kouvolan Sanomien iltarasteille ja/tai Keskilaakso-Rasteille. Lisätietoa tästä kyselystä ja kyytien tiedottamisesta Hannu Peni p. 040 513 6446 tai sähköposti han6mich@gmail.com. Kommentit ja kehitysehdotukset myös tervetulleita.

Tähdellä * merkityt pakollisia vastata (= Required). Kun olet täyttänyt tiedot, niin lähetä Submit- tai Lähetä-painikkeella.
Kyytien tarjoamisilmoitukset ja kyytitarpeiden ilmoitukset näkyvät ilmoituksen jättäneille. Tarvittaessa Hannu jakaa tietoa osapuolille muitakin kanavia hyödyntäen (esim. puhelin: tekstarit/Whatsapp, sähköpostit, Fb ja Messenger) kyytien keskinäistä sopimista varten. Jos tosiaan tätä kautta kyytitarjoukset eivät tavoita tarvitsijoita tai kyytitarvepyynnöt vastaaavasti eivät tavoita mahdollisia kyydin tarjoajia, niin ilmoitan mahdollisesti näistä kootusti tiedotusviestillä KS:n yhteissähköpostijakelulla sekä jaan tiedon kyytitarjouksista ja kyytipyynnöistä sopivalla tavalla. Luvan tähän kysyn myös tuossa alla olevassa kyselyssä!

Mahdollisesti hyödynnetään perustettavaa Whatsapp-ryhmää tietojen jakelussa! Siksi asiaa kysytään tuossa alla.

Vastauksen lähetettyänne näette muiden vastaukset ja voitte muokata omaa ilmoitustanne tilanteen muuttuessa!
ILMOITUKSET NÄKYVÄT SIIS TÄÄLLÄ GOOGLE FORMS-PALVELUSSA KAIKILLE VASTANNEILLE JA YLLÄPITÄJÄLLE HANNULLE

Tarjoa kyyti - ilmoitus kimppakyytiläisten mukaanottomahdollisuudesta (mistä-milloin-monelleko)
Voit tässä kertoa ja ilmoittaa mahdollisuutesi ottaa kyytiläisiä omaan kyytiisi. Esim seuraavaan tapaan. TARJOAN KYYTIÄ X HLÖLLE TI/KE/TO ILTARASTEILLE PAIKKAAN XYZ! LÄHTÖAIKA JA ARVIO PALUUAIKA SEKÄ LÄHTÖPAIKKAKUNTA TAI KAUPUNGINOSA JA REITTI.
Your answer
Ilmoita halukkuutesi päästä kimppakyytiin - laadi ilmoitus kyytitarpeestasi kimppakyydin tarjoajille
Voit tässä kertoa tarpeestasi ja toiveistasi aikataulun ja lähtöpaikan sekä henkilömäärän sekä mille iltarastikerralle kyydin haluaa. TARVITSEN KYYDIN X HLÖLLE TI/KE/TO ILTARASTEILLE PAIKKAAN XYZ! TOIVE LÄHTÖAJASTA JA PALUUAJASTA SEKÄ MISTÄ KYYTIIN TOIVOO PÄÄSEVÄNSÄ!
Your answer
Pakolliset yhteystiedot - Ilmoittajan/yhteyshenkilön tiedot: *
Nimi
Your answer
*
Sähköpostiosoite (pakollinen täyttää jotain, jos et halua tämän kautta viestitellä niin laita viiva - tai tähti * tmv). Vastaa tämän alle vielä myös voiko sähköpostiisi lähettää viestejä näihin kimppakyyteihiin liittyen.
Your answer
*
*
Puhelinnumero (pakollinen yhteyden saamiseksi kyytien sopimiseen) - Ilmoita tieto esimerkiksi näin: Hannu 040-5136446). Vastaa myös tuohon Whatsapp-ryhmään liittämiskysymykseen sekä yhteisviestittelyyn tuossa alla! Niistä voit valita kaikki sopivat!
Your answer
*
Required
Kerro lisätietoa tai toiveitasi kyytien suhteen
- halutessasi kerro ajatuksiasi ja toiveitasi kyytitarpeisiin ja niiden järjestelyihin liittyen näistä kimppakyydeistä tai tuleviin yhteiskyyteihin Jukolaan tai muihin suunnistustapahtumiin!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.