Inschrijving Kwarekkendag 2018
Via dit formulier kan je je groepen inschrijven voor de Kwarekkendag 2018. Probeer dit aub zo gedetailleerd mogelijk te doen: correcte aantallen, gegevens van leiding..

Ter herinnering: leden moeten geen lunchpakket meenemen en de Kwarekkendag kost €3 per lid.

Meer info vind je hier: https://www.facebook.com/events/1977001875962534/ en voor meer uitleg of vragen kan je terecht bij Annelien (annelien@gewestkwarekken.be), Robbe (robbe@gewestkwarekken.be) of Julie (julie@gewestkwarekken.be).

Tot dan!

P.S. We gebruiken hieronder telkens de naam voor de gemengde afdeling (bv. sloepi's i.p.v. sloebers en/of pinkels, maar wij weten uiteraard welke chiro's wel en niet gemengd zijn 😎)

Ik schrijf de volgende Chiro in: *
Hieronder is een lijst van alle chiro's uit ons gewest gegeven, zoals officieel opgegeven bij Chiro Nationaal. Duid zeker de juiste chiro aan, maar let op: er zijn soms meerdere chiro's met dezelfde 'naam' (bijvoorbeeld Sint-Michiel).
Naam verantwoordelijke *
Your answer
E-mailadres verantwoordelijke *
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke *
Your answer
Aantal sloepi's *
Your answer
Naam verantwoordelijke sloepi's *
Geef hier 1 naam van iemand van de sloeber/sloepi's/pinkel-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke sloepi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de sloepi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal speelclubbers *
Your answer
Naam verantwoordelijke speelclub *
Geef hier 1 naam van iemand van de speelclub-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke speelclub *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de speelclub-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal rakwi's *
Your answer
Naam verantwoordelijke rakwi's *
Geef hier 1 naam van iemand van de rakwi-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke rakwi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de rakwi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal tito's *
Your answer
Naam verantwoordelijke tito's *
Geef hier 1 naam van iemand van de tito-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke tito's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de tito-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal keti's *
Your answer
Naam verantwoordelijke keti's *
Geef hier 1 naam van iemand van de keti-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke keti's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de keti-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal aspiranten *
Your answer
Naam verantwoordelijke aspiranten *
Geef hier 1 naam van iemand van de aspiranten-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke aspi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de aspi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Hebben jullie veggies op de chiro? Geef hieronder een schatting van hoeveel.
Your answer
Andere opmerkingen/vragen ...
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.