ΑΓΕ1100 - Εγγραφές 2021 (ΧΕ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα εργαστηριακά τμήματα του υποχρεωτικού μαθήματος "ΑΓΕ1100–Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής στην Επικοινωνία" , για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 (Φθινόπωρο 2021).

Παρατήρηση: Όσα άτομα σκοπεύουν να διεκδικήσουν απαλλαγή από το εργαστήριο Πληροφορικής, είτε για λόγους υγείας (με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις που έχουν καταθέσει στη Γραμματεία κατά την εγγραφή τους στο Τμήμα), είτε λόγω προηγούμενων σχετικών μαθημάτων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ), καλό είναι να μη δεσμεύσουν κάποια θέση, την οποία θα παρατήσουν αργότερα, όταν θα εγκριθεί η απαλλαγή τους. Όσα άτομα εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία (για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις) και τον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος ΑΓΕ1100 (για την έγκριση της απαλλαγής), και να ολοκληρώσουν τις σχετικές ενέργειες πριν τη λήξη των εγγραφών του εργαστηρίου.
Επίσης, όσα άτομα βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής (διακοπής) σπουδών, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη φοίτησή τους στο Τμήμα, για να γίνει δεκτή η εγγραφή τους στο εργαστήριο.

Για την εγγραφή στο εργαστήριο, παρακαλούμε:

1. Να συμπληρώσετε προσεκτικά και με ακρίβεια τα στοιχεία σας. Αιτήσεις με λανθασμένα στοιχεία σε σύγκριση με το αρχείο της γραμματείας του Τμ. ΔΜ&Ε, θα απορρίπτονται και δεν θα λαμβάνουν σειρά προτεραιότητας.

2. Μετά την υποβολή της αίτησης, και με χρήση αποκλειστικά του ιδρυματικού λογαριασμού Α.Π.Θ. [https://webmail.auth.gr/], να στείλετε ένα κενό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διδάσκοντος (barbargi@jour.auth.gr), με Θέμα τον Αριθμό Ειδικού Μητρώου (ΑΕΜ) σας (π.χ. 1234).

3. Η εγγραφή σας στα εργαστηριακά τμήματα θα έχει ολοκληρωθεί, όταν θα παραλάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής των αιτήσεων.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων:
Από 20-8-2021 (10:00), μέχρι 20-9-2021 (14:00) -εκτός κι αν συμπληρωθούν νωρίτερα οι διαθέσιμες θέσεις (40).

Σημείωση: Αν τυχόν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την εκκρεμότητα, μέσα σε μία-δύο ημέρες από την υποβολή της αίτησης.

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, θα παραλάβετε από την υπηρεσία Google Forms ένα πλήρες αντίγραφο των στοιχείων που συμπληρώσατε στην παρούσα ηλεκτρονική φόρμα, για το αρχείο σας. Το μήνυμα με το αντίγραφο της αίτησής σας, δεν αποτελεί επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.
Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιδρυματικού λογαριασμού Α.Π.Θ. (username@jour.auth.gr) για την παραλαβή του σχετικού αντιγράφου. Η συμπλήρωση μη-ιδρυματικού λογαριασμού (π.χ. gmail, yahoo, hotmail, outlook, κ.λπ.) συνεπάγεται την απόρριψη της αίτησης.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Επιθυμώ *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy