MR verkiezing oudergeleding 2019-2022
Assalaamu ‘alaykum,
Geachte ouder,

Middels dit formulier kunt u gebruik maken van uw kiesrecht om te stemmen op uw voorkeurskandidaat voor de oudergeleding van de MR van IBS Al Hambra.

Van de school heeft u (via uw kind) een persoonlijke code gekregen die nodig is voor het kunnen uitbrengen van uw stem.

Hieronder leest u per kandidaat hun motivatie om zich verkiesbaar te stellen voor de MR van onze school.

U kunt u stem uitbrengen tot donderdag 18-07-2019 om 18:00. Daarna is het niet meer mogelijk om te stemmen op uw voorkeurskandidaat.

________________________

➤ Driss Ait Takassit:
"Een goede en veilig leeromgeving voor alle kinderen."

➤ Noureddine Belhadi:
"Denk dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor de OR, aangezien ik al 12 jaar zelf in onderwijs zit als docent economie. Verder heb ik ook bestuurlijke ervaring en ben goed in het sluiten van compromissen."

➤ Faouzi Bouzman:
"Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de school én voor alle kinderen op Alhambra. Ik wil graag en vind het belangrijk om medezeggenschap te hebben in een proces, waarbij op een objectieve en opbouwende wijze de school vooruit wordt geholpen. Hierbij moet, wat mij betreft, altijd het doel voor ogen worden gehouden dat het om de kinderen en de inhoud gaat. De OMR lijkt mij een geschikt middel hiervoor."

➤ Hind Bennis:
"Mijn motivatie voor deze aanmelding is dat ik graag een bijdrage wil leveren aan onze school. Daarmee wil ik graag benadrukken dat het onze school is. Wij moeten allemaal samen werken, de handen ineen slaan om er het beste uit te halen voor onze kindjes. Dit moet samen en kan geen van de betrokken partijen alleen. Ik zie mezelf, als ik dat zo mag zeggen, als een betrokken moeder die graag alles geeft voor de school. Dit niet alleen voor mijn eigen kinderen, maar voor alle kinderen. Ik wil graag een bijdrage leveren op alle mogelijke manieren, naar mijn eigen kunnen, voor nog meer groei en verbetering van onze school."

➤ Arzo Qaume:
"Mijn interesses en expertises liggen in/zijn leerpsychologie en onderwijs- taalkundige vraagstukken. Niets geeft mij een beter gevoel dan deze in te zetten voor een islamitische school waar mijn kind ook een onderdeel van uitmaakt. Inmiddels ben ik al werkzaam in het onderwijs en heb niet alleen de ervaring, maar ook de wereldse beloning binnen, nu streef ik naar de beloning van het hiernamaals, hopelijk zal mijn bijdrage aan al-hambra hiervoor zorgen. Ik heb Floor nog een mail gestuurd met een aantal vragen over de OMR. Voor mij is het belangrijk om te weten wat precies de taken van de OMR zijn en hoeveel tijd ik hieraan kwijt zal zijn. Mocht ik hier niet aan kunnen voldoen dan is het beter dat ik me terugtrek. Ik wens jullie veel succes met de werving!"

➤ Yassir Andich:
"Ik meld mijzelf aan voor een positie binnen de MR om mij in te zetten voor de kinderen. Vanuit mijn achtergrond als ondernemer en mijn opleiding als bedrijfskundige denk ik over de juiste kwaliteiten te beschikken om een waardevolle bijdrage te leveren aan de school. De school is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de opvoeding van onze kinderen. Ik zie al-Hambra als een school waar we trots op mogen zijn, maar dat neemt niet weg dat er serieuze zorgen zijn bij veel ouders die serieus genomen moeten worden. De ouders dragen ook een grote verantwoordelijkheid om de school vooruit te helpen. Als MR-lid wil ik graag opkomen voor de zorgen en wensen van de ouders met betrekking tot hun kinderen. Ik wil graag dat de school verder groeit in zowel kwantiteit als kwaliteit insha Allaah, en hoop zelf daaraan een waardevolle bijdrage te leveren."

Code *
Voer hier uw persoonlijke code in.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bayn Services. Report Abuse - Terms of Service