Anketa: Elektromobilnost
Ta raziskava je izvedena v okviru evropskega projekta Interreg Območje Alp e-SMART. Projekt obravnava temo električne mobilnosti, zlasti povečanja električne mobilnosti v lokalnem javnem prometu, kot so e-avtobusi in tramvaji, ter v logistiki, na primer električni tovornjaki.
S sodelovanjem v tej raziskavi boste podprli projekt pri zbiranju mnenj in pogledov na e-mobilnost iz različnih evropskih držav. Vaše mnenje bo prispevalo k projektu e-SMART in oblikovanju koristnih politik za povečanje električne mobilnosti v alpski regiji v Evropi.

Anketa bo trajala približno 10 minut.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Koliko ste stari?
Clear selection
Izberite državo prebivališča
Clear selection
Ali živite v mestnem, podeželskem ali predmestnem območju?
Clear selection
Na lestvici od 1 do 10 (1 je najnižja, 10 je najvišja), kako okolju prijazno bi ocenili vaše splošno vedenje povezano z osebno mobilnostjo?
Clear selection
Ali menite, da je električna mobilnost prednostna tema v vašem mestu?
Clear selection
Katere oblike e-mobilnosti redno uporabljate?
Kaj najbolj cenite pri uporabi električnega vozila?
Na lestvici od 1 do 10 (1 najnižja, 10 najvišja), kako okolju prijazni ocenjujete svoje splošne potrebe po tovornem prometu (na primer za e-poslovanje / spletno nakupovanje, dostava (blaga in oblačil))?
Clear selection
Kako velik ocenjujete odstotek tovornega prometa v zadnjih kilometrih - kar pomeni v zadnjem delu transportne verige, npr. od konsolidacijskega centra do končnega cilja - ki se v vaši državi vsako leto izvede prek načinov električnega prevoza?
Clear selection
Na katerih področjih je treba po vašem mnenju spodbujati električno mobilnost?
Clear selection
Bi vas zanimalo sodelovanje na (spletnih) delavnicah o električni mobilnosti in polnilni infrastrukturi? Če je odgovor pritrdilen, prosimo, za namene stika vstavite svoj e-poštni naslov.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Klima-Bündnis e.V.. Report Abuse