Inschrijvingen Speelplein Patjoepel week 6
Door het invullen van dit formulier reserveer je een plaats voor week 6 op Speelplein Patjoepel te Zomergem! Je bent bij ons welkom van dinsdag 10 augustus tot en met vrijdag 13 augustus. De activiteiten beginnen om 9u15 tot 17 uur en vanaf 8u45 opent het plein de deuren om aanwezigheden te checken!

Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je een mail met daarin als bijlage een infofiche over komende zomer. Gelieve ons voor de eerste dag dat je kind naar het plein komt dit te bezorgen, of op de eerste dag af te geven bij de aanwezigheden.

Belangrijk:

🤸‍♀️ Noodopvang is niet langer de kwestie! Dit wilt zeggen dat we opnieuw met open armen onze tieners mogen ontvangen! Zowel de kleintjes vanaf 3 jaar (die op zichzelf de weg naar het toilet kunnen vinden), als de tieners tot 15 jaar zijn welkom.

💸 Betalen kan gewoon ter plekke in cash. Op dit moment betaal je voor het aantal dagen dat je komt in de week. Gelieve je plaats in de bubbel wel zo optimaal mogelijk te benutten door (liefst) enkel volle weken te komen. We werken deze zomer enkel met betalingen voor volledige dagen van 5 euro per dag.

⚪ Deze zomer mogen wij in juli een bubbel vormen van 100 kinderen en een bubbel van 200 in augustus. Dit wilt zeggen dat wij dit jaar maar met één bubbel zullen werken en er geen tweede bubbel zal bijkomen. Hopelijk zien we jullie op deze manier allen snel terug!

🦋 Deze zomer is het helaas opnieuw niet mogelijk om je kind vooraf of nadien naar BKO De Vlinder te brengen.

⛔ Om deze zomer een veilige afstand te kunnen bewaren bij de inschrijvingen, voorzien wij een tweede ingang (naast de politie).

Voor vragen kan je altijd terecht op onze Facebookpagina of op het e-mailadres infospeelpleinpatjoepel@gmail.com
Tot snel!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is de naam van je kind? (Voor- en achternaam) *
Wat is de geboortedatum van je kind? *
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je telefoonnummer (te gebruiken in geval van dringende melding) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy