SIOP 2019 – återöppnad anmälan och streamingmöjlighet
-------------------- ANMÄLAN STÄNGD ------------------

På grund av stort söktryck har vi nu valt att flytta vårt evenemang till en något större sal på Tändstickspalatset och kan därför erbjuda plats åt ytterligare några åhörare. Utöver det erbjuder vi nu också möjlighet att streama seminariet för dig som gärna vill delta utan att kunna närvara i Stockholm. För dig som väljer det senare alternativet kommer vidare teknisk information skickas ut till dig mailledes innan seminariet.

------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen att ta del av de senaste internationella forskningsrönen, metoderna och "best practice" inom arbets- och organisationspsykologi från SIOP 2019. Vi deltar i årets konferens i Washington i april, väljer ut det bästa och presenterar det sedan för dig under en trevlig eftermiddag hos oss i början på september. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Samtidigt får du se våra lokaler i Tändstickspalatset – en arkitektonisk pärla som uppfördes 1929 - 1931 på beställning av Ivar Kreuger.

Datum: 2 september 2019 kl: 16-18.
Plats: Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm eller via streaming.
Pris: 400 kronor + moms för det fysiska seminariet. 200 kronor + moms för det streamade seminariet.


I samband med denna anmälan ber vi om dina kontaktuppgifter och faktureringsuppgifter i syfte att kunna boka en plats åt dig på vårt SIOP-seminarium. Uppgifterna vi samlar in används till att kommunicera eventuella förändringar och fakturera kostnaden för seminariet. Efter avslutat seminarium och genomförd fakturering raderar vi alla uppgifter vi samlat in via detta Google-formulär, dock inte faktureringsinformationen som kommer att ligga kvar i vårt ekonomisystem Fortnox i redovisningssyfte. Har du några frågor är du välkommen att kontakta info@henakesjo.se

-------------------- ANMÄLAN STÄNGD ------------------
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service