Formular de inregistrare pentru conferinta europeana BeeCome "Sarbatoarea Mierii 2019"
Conditia de intrare la Congres, este prezentarea Autorizatiei Sanitar-Veterinare de Stupina, si donarea unui borcan de miere (de 950g)/pentru fiecare zi de CONGRES, in ambalaj conform conditiilor de comercializare (ambalaj de plastic/sticla nou, cu eticheta care sa contina SORTIMENTUL/PER DE RECOLTARE/NUME, PRENUME/ADRESA/TELEFON/ NR. AUTORIZ. SANITAR-VETERINARA). Toata mierea va intra intr-un studiu de analize fizico-chimice, pentru crearea unei baza de date din ROMANIA.
Metionam ca se accepta doar MIERE SALCAM, TEI, MANA de PADURE, Poliflora de FANAT, sau alte sortimente monoflore rare (Zmeura, Paducel, Menta), exclus Rapița și Floarea soarelui.
In cazul in care participa mai multe persoane (un grup) pe o singura inregistrare fiecare participant trebuie sa doneze un borcan de miere conform regulamentului de mai sus.
Nume si prenume *
Your answer
Numar familii de albine *
Your answer
Locatie/adresa stupina *
Your answer
Numele asociatiei de apicultori din care faceti parte *
Your answer
Numar autorizatie DSV *
Your answer
Telefon de contact *
Your answer
E-mail *
Your answer
Aveti certificare ecologica *
Numarul de persoane care vor participa la conferinta
Your answer
Selectați zilele în care veți participa la conferință! *
Required
Prin completarea formularului si finalizarea inscrierii, imi exprim acordul informat asupra prelucrarii datelor personale cuprinse in acest formular, de către organizatorii evenimentului ”Sărbătoarea Mierii 2019”, în scopul unei bune desfășurări a evenimentului, și a promovării sale.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service