Sökandet efter bättre gemensamma trosutrymmen
Hej!
Vi vill börja med att tacka för att du vill delta i denna undersökning och därmed hjälpa vårt projekt “Sökandet efter bättre gemensamma trosutrymmen”!

Vårt projekt har som mål skapa ett offentligt rum, i Malmö, som så många religiösa grupper/individer som möjligt känner sig bekväma med använda. Dessa offentliga gemensamma trosutrymmen kan man hitta på ställen såsom flygplatser, skolor och sjukhus, och de kan vara viktiga tillflyktsplatser i en hektisk vardag. På sistone har gemensamma trosutrymmen blivit allt mer viktiga och debatterade i Sverige och Europa. I vårt projekt fokuserar vi på den allra viktigaste aspekten - användarperspektivet. Det är här denna undersökning, och era åsikter, kommer in i bilden.
Vi vill gärna involvera så många som möjligt i en undersökning om hur ett idealt gemensamt trosutrymme bör och kan se ut. Enkäten är enkel att besvara, och är online. Den besvaras individuellt och är helt anonym. Den information som vi får in genom undersökningen kommer att vara underlag för senare fokusgruppssamtal. När vi sedan konstruerat det faktiska trosutrymmet kommer alla att bjudas in till vår öppningsdag. Därefter är ni varmt välkomna att använda trosutrymmet, om ni så vill.
Vi hoppas att detta projekt låter intressant för er församling, och att ni skulle vara intresserade av att hjälpa oss genom att distribuera och besvara undersökningen. Era åsikter är viktiga för oss! Har ni några frågor till oss så tveka inte att ställa dem, antingen via mail eller telefon.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms