NOMINASJON ÅRETS SOSIALE MEDIER PERSONLIGHET 2013

Dette er ikke først og fremst en hederspris for lang og tro tjeneste innen faget, men en stor anerkjennelse til en spesiell person som også i året som gikk har lagt ned en betydelig innsats for å heve det faglige nivået og interessen for sosiale medier.

Dette kan være en fagperson som har levert løsninger som har flyttet lista høyere for oss andre. Det kan være en talsperson for faget som har gitt langt mer enn forventet av sin tid og kompetanse til oss andre - til glede for de mange som jobber med og er spesielt opptatt av - sosiale medier.

Det kan være en sterkt og ivrig debattant, men det kan også være en mer stillferdig person, som formidler og overbeviser med andre virkemidler. Det kan være en blogger, men det kan også være en person som bruker andre kanaler. Uansett er det en person som mange av oss vil anerkjenne og gjerne gi ekstra ros til under et event som Social Media Days.

Det vil kun bli offentliggjort ett navn - altså ikke hvem som kom på 2 og 3 plass, osv. Vinneren vil bli kåret onsdag 6.februar 2013 under Social Media Days i Oslo. Se link for mer info: www.socialmediadays.no

OBS! Vi har sett at opplagte kandidater tidligere ikke er blitt nominert før i siste liten. Man tenker kanskje at andre nominerer sikkert ham/henne. Ta det ikke for gitt at din kandidat blir nominert av andre! Det er ikke noe problem for juryen dersom samme kandidat nomineres av flere.
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question