Usposabljanje za mentorje programa PRiKAZ
Spoštovan_a,
dobrodošla_el v prijavnici na usposabljanje za mentorje Programa za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve (PRiKAZ).*

Namenjen je mladinskim delavcem, socialnim pedagogom, andragogom in pedagogom, socialnim delavcem in drugim, zainteresiranim za delo z brezposelnimi mladimi v zgodnji odraslosti (tudi brezposelnim!).
Pozor! To ne pomeni, da sprejmemo zgolj te profile udeležencev, zato kar pogumno ...

Z usposabljanjem si omogočite socialno-izobraževalni in strokovni razvoj, pridobivanje transverzalnih in mehkih spretnosti ter razumevanje smernic in motivacijskih strategij za delo z brezposelnimi v zgodnji odraslosti. Usposabljanje bo vključevalo specifičnosti ciljne skupine, načine vzpostavitve otipljivih socialnih omrežij ter teoretične in metodološke platforme programa: učno okolje, ki temelji na udeležencih, emancipatorno, transformativno in izkustvenim učenjem, koncepti solidarnostnih ekonomij. Z usposabljanjem udeleženci tudi povečuejo (samo) zaposljivost.

Prijave sprejemamo do 15. septembra - v drugi polovici septembra bomo imeli uvodne intervjuje, ki bodo zadnji vstopni element pred začetkom usposabljanja.

Termini usposabljanja:
- 1. vikend termin: 5.-7. 10. 2018 (20 ur),
- 15.-19. 10. 2018 (40 ur),
- 5.-9 11. 2018 (40 ur),
- 2. vikend termin: 23.-25. 11. 2018 (20 ur)
- od decembra 2018 do maja 2019: šest 5-urnih srečanj (30 ur) in 50 ur samostojnega dela.

Usposabljanje je brezplačno, vendar bomo pred dokončno potrditvijo sprejema med udeležence pobirali varščino v vrednosti 50 EUR. Varščino ti bomo v celoti povrnili ob uspešno zaključenem izobraževanju in izpolnjevanju pogojev sodelovanja, ti pa so:
- udeležba na uvodnem intervjuju
- 80% prisotnost v času usposabljanja in
- izvedba vsaj ene aktivnosti za vzpostavljanje pogojev za izvajanje programa PRiKAZ.

Za dodatne informacije nam pišite na info@zavod-bob.si ali kličite na 041391086 (Metka)

Prosimo, da si pri izpolnjevanju prijave pozoren_na na vpisovanju svojih osebnih podatkov, saj jih bomo (v primeru uspešno zaključenega usposabljanja) uporabili za izdajo potrdila.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Program za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve (PRiKAZ) in večanje zaposljivosti je namenjen predvsem brezposelnim. V programu udeleženci razvijajo in preizkušajo projektne ideje (izdelke, storitev ...) in tako dolgoročno rešujejo svoje življenjske situacije.

Usposabljanje poteka v okviru Post-YU for Learning Emancipation (PYLE), ki je projekt mednarodnega strateškega partnerstva na področju izobraževanja odraslih, katerega namen je razviti nova orodja in modele za krepitev moči učečih se v Post-YU regiji in spodbujati samozaposlovanje mladih v zgodnji odraslosti. Financiran je s strani Evropske komisije (program Erasmus+). Sofinancira Urad za mladino Mestne občine Ljubljana,za avtonomne zaposlitve (PRiKAZ).*

Ime in priimek: *
Your answer
E-poštni naslov: *
Your answer
Organizacija: *
Your answer
Status: *
Zakaj se želiš udeležiti uposabljanja za mentorje programa PRiKAZ? *
Your answer
Kako nameravaš uporabiti pridobljeno znanje, veščine, spretnosti in odnose iz usposabljanja? *
Your answer
Seznanjen_a sem s pogoji udeležbe na usposabljanju: *
Za voljo dostopne izvedbe uvodnih intervjujev nas zanima tvoj kraj bivanja/zapolislitve/študija: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service