Circus Experience @ Dommelhof!
Tijdens de krokusvakantie ontvangt het Dommelhof de 'Circus-Animator-Cursus' van het Circuscentrum. 36 jongeren van ongeveer 16 jaar leren er hoe ze op een fijne en educatief verantwoorde manier de 'circusvibe' kunnen overbrengen op anderen.

Als 'eindopdracht' organiseren de cursisten een ‘Circus Experience' voor een jong, levend publiek. Die 'Circus Experience' is een combinatie van circus-optredens (het publiek kan KIJKEN) en circus-workshops (het publiek mag ZELF MEEDOEN: jongleren, eenwieleren, diabolo, koorddansen, bordjes draaien, trapeze, ...)

Kinderen en jongeren vanaf het eerste leerjaar tot pakweg 14 jaar die zin hebben in circus kijken en circus doen zijn meer dan welkom om dat 'jong, levend publiek' te spelen.

De enthousiaste animatoren-in-spé zullen klaar staan om hen te begeleiden, en 4 ervaren instructeurs houden voortdurend een oogje in het zeil zodat alles fijn en veilig verloopt.

- Wanneer? Vrijdag, 28 februari 2020, van 16u tot 18u.

- Waar? in het atrium van het Dommelhof, Toekomstlaan 5, Pelt.
Van aan de hoofdingang van de schouwburg, wijzen we je de weg!

- Wat? Kijken en zelf doen! Zorg voor sportieve kledij.

- Hoeveel kost het? NIETS! Helemaal gratis!

Ouders mogen ook komen kijken, of kunnen hun jonge artiesten om 18u terug oppikken. (We begeleiden de deelnemers die aansluitend naar de atletiektraining gaan naar de sporthal)

Hieronder kan je inschrijven, je kan meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven. Je mailadres wordt enkel gebruikt om eventueel vooraf bijkomende info te sturen, en om je volgend jaar opnieuw uit te nodigen indien gewenst.

Graag tot dan!

Mathilde, Jolijn, Amber, Lieven en 36 cursisten.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Je mag ons via dit mailadres volgend jaar opnieuw uitnodigen voor deze activiteit. *
(in het hypothetische geval dat het dit jaar niet leuk zou zijn, kan je de uitnodiging volgend jaar gewoon negeren, he :-) Maar we moeten het vragen om in orde te zijn met GDPR)
Voornaam kind 1 *
geboortejaar kind 1 *
Voornaam kind 2
geboortejaar kind 2
Voornaam kind 3
geboortejaar kind 3
Voornaam kind 4
geboortejaar kind 4
Voornaam kind 5
geboortejaar kind 5
Voornaam kind 6
geboortejaar kind 6
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Circolito vzw. Report Abuse