Inscripció Taules Sectorials Pacte Local
Aquest formulari té com a objectiu inscriure's a les Taules Sectorial del procés participatiu per a la definició del Pacte Local per a la reactivació econòmica de Sitges. Aquestes Taules estan dirigides a entitats i associacions del municipi. Si esteu interessats en participar deixeu-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.
També recollirem en aquest formulari les vostres idees per poder treballar-les de manera més acurada en les Taules Sectorials.
Nom de l'entitat *
Your answer
Nom de la persona representant que assistirà a la trobada *
Your answer
Correu electrònic de contacte *
Your answer
En quina Taula Sectorial vols participar de manera prioritària? *
Pots seleccionar només una
En quina Taula Sectorial t'agradaria participar de manera secundària?
Pots seleccionar una altra taula i t'avisarem si en sobren places.
Quines necessitats has trobat arran de la crisis del COVID-19? *
Descriu breument, des de la perspectiva del teu col·lectiu o entitat quines problemàtiques heu detectat.
Your answer
Quines propostes o mesures creus que s'han d'aplicar des de l'Ajuntament? *
Descriu breument, des de la perspectiva del teu col·lectiu o entitat quines propostes creus que són més adients per a impulsar des de les competències de l'Ajuntament de Sitges.
Your answer
Accepto que les dades siguin emprades per a comunicacions relacionades amb el procés de participació: convocatòries i informació. *
AUTORITZO l'Ajuntament de Sitges a incorporar les meves dades personals recollides amb aquest formulari al fitxer de participació del qual és titular l'Ajuntament de Sitges per a gestionar la meva participació en les sessions del procés participatiu del Pacte Local per a la reactivació econòmica de Sitges. Usarem la vostra adreça de correu electrònic per a gestionar el registre a les sessions i enviar-vos comunicacions relacionades amb altres processos de participació. D'acord amb el Reglament de protecció de dades (2016/679) i la Llei Orgànica de protecció de dades i garantia dels drets digitals (3/2018), les dades personals recollides s'incorporaran al fitxer de Participació, el responsable del qual és l'Ajuntament de Sitges.Com a usuari té dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan consideri que ja no són necessàries per la finalitat per la qual van ser recollides a sol·licitar la limitació del tractament de les mateixes, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions i a sol·licitar la portabilitat de les seves dades. Per poder exercir aquests drets s’ha de posar en contacte amb l’Ajuntament de Sitges dirigint-se a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), Plaça de l'Ajuntament, s/n, Sitges o a través de la nostra seu electrònica amb els formularis destinats a tal fi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raons Públiques SCCL. Report Abuse