OmgevingsCongres 31 mei 2018

Naam organisatie *
Your answer
Naam deelnemer *
Your answer
tussenvoegsels
Your answer
Voornaam *
Your answer
Adres organisatie *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
E-mailadres deelnemer *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mailadres digitale factuur *
Your answer
Inkoopnummer, kostenplaats enz. *
Your answer
lidmaatschap
Kortingscode
Your answer
Deelnemer gaat akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het OmgevingsCongres: € 195,- voor leden van bovengenoemde organisaties en € 295,- voor niet-leden. Kosten per deelnemer, exclusief 21% BTW. *
Required
Deelnemer verklaart zich akkoord met de Voorwaarden Bijeenkomsten OmgevingsPlatform (zie onderstaand) *
Required
Voorwaarden Bijeenkomsten OmgevingsPlatform
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden voor bijeenkomsten wordt u verantwoordelijk gehouden voor een tijdige betaling van de deelnamekosten.
Alle prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
Deelnemers kunnen zich uiterlijk 24 mei 2018 kosteloos afmelden. Bij latere annulering of niet verschijnen worden de volledige deelnamekosten in rekening gebracht c.q. wordt geen restitutie gegeven van reeds betaalde deelnamekosten.
Deelnemers mogen zich bij verhindering altijd laten vervangen door iemand anders. Het wordt op prijs gesteld als dit voor aanvang van de bijeenkomst wordt doorgegeven.
De inschrijfformulieren worden bij bijeenkomsten met een maximaal aantal deelnemers op volgorde van binnenkomst genummerd. Wanneer het maximale aantal is bereikt, worden de volgende aanmeldingen op een reservelijst geplaatst. Hiervan krijgt men een bericht per e-mail.
U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.
Wanneer een bijeenkomst wordt verplaatst of geannuleerd wordt u daarvan tijdig op de hoogte gesteld, telefonisch of per e-mail.
Een afwijkend factuuradres wordt ingevuld bij ‘e-mailadres voor digitale factuur’. Wanneer voor de afhandeling van facturen een order- of referentienummer verplicht is, kunt u dit invullen bij 'factuurgegevens'.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms