Формулар за регистрација за HR oбука
Тема: "Мотивација - дел кој ја комплетира сликата"
Датум: 17 декември 2019 (вторник)
Време: 10:00-16:00 часот
* За местото на одржување на обуката ќе бидете дополнително известени.
Контакт информации: contact@mhra.mk!
Име и презиме: *
Your answer
Организација: *
Your answer
Работно место: *
Your answer
Email адреса: *
Your answer
Контакт телефон: *
Your answer
Дали сте член на МАЧР? *
*Индивидуални членови или корпоративните членови на МАЧР се оние кои во целост ја уплатиле годишната членарина за 2019 година.
Како дознавте за овој настан? *
Required
Износ за учество: *
Дали Ви е потребна фактура за исплата на износот за учество? *
Фактурата за уплата да гласи на име на: *
(Ве молиме наведете го целoсниот назив на компанијата и адресата за достава, доколку плаќањето биде извршено од страна на правно лице)
Your answer
Доколку имате посебни барања во однос на храната (закуската) ве молиме наведете: *
Коментар или прашање до организаторите:
Your answer
Напомена: Откажување на присуството
Ако не сте во можност да присуствувате, предложен/замена посетител ќе биде добредојден на вашето место.
За откажување на присуството помалку од 5 дена пред настанот ќе Ви биде наплатено 30% од износот за учество.
Доколку регистрираниот учесник не присуствува, но не го ни откаже учеството, ќе биде наплатено 100% од целокупниот износ.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Macedonian Human Resources Association. Report Abuse