Апликација за четвртиот модул на ЕЕСТЕК Академија
Со цел полесно да ги избереме луѓето кои ќе учествуваат, ве молиме да се придржувате до следните работи:

- Полињата означени како задолжителни (ѕвездичка) мораат да се пополнат !
- Неадекватни одговори (како на пример "/" во полето за телефонски број или пак e-mail) ќе придонесат до тоа апликацијата да биде одбиена уште на самиот почеток - мораме да имаме начин да ве контактираме пред почетокот на модулот.
- Ве молиме одговорите (конкретно тие за искуството и за мотивацијата) да ви бидат напишани во озбилен тон. Одговори напишани на шала или со доза на несериозност ќе придонесат апликацијата да биде одбиена исто така.

Белешка: Апликантите кои имаат некакво предзнаење во програмот Maya ќе имаат приоритет при избирањето поради самиот концепт на модулот.

Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Е-mail *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
Факултет *
Your answer
Година на студии *
Искуство со 3Д Анимација (одговорот да се образложи детално) *
Your answer
Искуство во Maya (одговорот да се образложи детално) *
Your answer
Поранешни проекти во програмот Maya (линк до соодветен github account, google drive или слично)
Your answer
Дали сте присуствувале некогаш на ЕЕСТЕК настан? Ве молиме наведете ги доколку да. *
Your answer
Дали сте биле член на студентска организација? *
Your answer
Што ве мотивираше да се пријавите на модулов? *
Your answer
Кои се вашите очекувања од овој модул? *
Your answer
Како дознавте за овој модул? *
Your answer
Коментар
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms