Y-PEER Повик за конференција „Млади, мир и безбедност“
МЛАДИНСКАТА МРЕЖА Y-PEER МАКЕДОНИЈА И ЗДРУЖЕНИЕ ЗА СОЦИЈАЛНИ ИНОВАЦИИ „АРНО“


ОБЈАВУВААТ ПОВИК ЗА 20 УЧЕСНИЦИ на ДВОДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА „Млади, мир и безбедност“.

Повеќе инфо за конференцијата можете да најдете на youthpeer.org.mk .


Место и локација
Конференцијата ќе се одржи на 5 и 6 октомври 2017, во Скопје.


Кој може да се пријави?
Секој млад активист кој е заинтересиран за промоција на глобални вредности, подобрено знаење за развојни политики, ООН, младинско учество во иницијативи за мир и безбедност. Пријавувањето е наjдоцна до четврток на полноќ (28ми септември 2017, 23:59).

Избраните учесници ќе бидат известени во петок (29ти септември 2017).
Благодариме на интересот.

За учесниците кои доаѓаат надвор од Скопје трошоците за автобуски превоз, сместување и храна ќе бидат покриени од страна на организаторот.

Срдечен поздрав,
Тимот на Y-PEER Македонија

Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Возраст *
Your answer
Град *
Your answer
Организација *
Your answer
Електронска пошта (e-mail) *
Your answer
Телефон за контакт *
Your answer
Зошто сакаш да учествуваш на работилницата? (Објасни ја твојата мотивација на кратко, до 5 реченици) *
Your answer
Изјава за согласност *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms