Inschrijving werkjaar 2020 - 2021
De leiding van KSA Stevoort is er klaar voor! Een nieuwe, enthousiaste leidingsploeg staat te popelen om voor de (Stevoortse) kinderen en jeugd onvergetelijke activiteiten te organiseren. 😍✌ Schrijf je in voor het nieuwe werkjaar door dit formulier in te vullen (voor elk lid moet een nieuw formulier ingevuld worden).

Corona: de activiteiten doorheen het jaar mogen (voorlopig) onder dezelfde voorwaarden als de zomerkampen doorgaan (bubbels van 50 personen, thuisblijven indien ziek geweest 5 dagen voor de activiteit, ...). Meer informatie vind je op de website van KSA Nationaal (www.ksa.be/corona-start-werkjaar).

Als uw kind(eren) ingeschreven zijn bij KSA Stevoort, gelieve € 40 per kind te storten voor 18 oktober 2020 op het rekeningnummer: BE89 7351 4003 8985 met mededeling ‘naam + voornaam + ban’. Deze betaling is belangrijk voor de verzekering van uw kind(eren) tijdens de KSA-activiteiten.
KSA moet voor iedereen toegankelijk zijn en biedt daarvoor financiële ondersteuning voor het lidgeld indien noodzakelijk. Contacteer hiervoor gerust een hoofdleiding (dit blijft uiteraard privé).

Groetjes
De leiding van KSA Stevoort 💙👌
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteit Hasselt. Report Abuse