Aprèn sobre els teus hàbits de consum!
Mitjançant aquesta enquesta volem saber com decideixes el que compres, especialment si consumeixes productes o serveis responsables i perquè. L’objectiu és conèixer els motius de les teves eleccions per tal de poder millorar l’accés als productes de l’Economia Social. L’acció de consumir béns i serveis ocupa un lloc important dins la nostra societat, de mode que la manera com ho fem té unes clares repercussions tant en nosaltres, a nivell col·lectiu i en el medi ambient. Consumir des d’una visió conscient, crítica, sostenible, és un factor clau per caminar cap a la justícia social i la sostenibilitat mediambiental. La nostra tria quotidiana doncs pot ser una eina transformadora!

T’animes a conèixer els teus hàbits? Vols saber si les teves tries tenen un impacte transformador? Estàs interessat/da en conèixer més recursos per tal de poder exercir un consum conscient? Vols descobrir el vincle entre consum responsable i l'economia social?
L’enquesta és breu i no trigaràs més de 5 minuts a respondre-la! Sabem que a vegades fa mandra respondre enquestes, però t’animem a fer-ho per les següents raons:

- Les teves respostes seran molt útils per tal de millorar l’engranatge de les empreses socials.
- Al final de l’enquesta, segons les teves respostes, t’apareixeran alguns consells adaptats al teu perfil per a millorar el teu accés al consum responsable.

Comencem!

Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.
De quines compres t’encarregues a la teva llar? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Social Business City Barcelona. Report Abuse