Aprèn sobre els teus hàbits de consum!
Mitjançant aquesta enquesta volem saber com decideixes el que compres, especialment si consumeixes productes o serveis responsables i perquè. L’objectiu és conèixer els motius de les teves eleccions per tal de poder millorar l’accés als productes de l’Economia Social. L’acció de consumir béns i serveis ocupa un lloc important dins la nostra societat, de mode que la manera com ho fem té unes clares repercussions tant en nosaltres, a nivell col·lectiu i en el medi ambient. Consumir des d’una visió conscient, crítica, sostenible, és un factor clau per caminar cap a la justícia social i la sostenibilitat mediambiental. La nostra tria quotidiana doncs pot ser una eina transformadora!

T’animes a conèixer els teus hàbits? Vols saber si les teves tries tenen un impacte transformador? Estàs interessat/da en conèixer més recursos per tal de poder exercir un consum conscient? Vols descobrir el vincle entre consum responsable i l'economia social?  
L’enquesta és breu i no trigaràs més de 5 minuts a respondre-la! Sabem que a vegades fa mandra respondre enquestes, però t’animem a fer-ho per les següents raons:

- Les teves respostes seran molt útils per tal de millorar l’engranatge de les empreses socials.
- Al final de l’enquesta, segons les teves respostes, t’apareixeran alguns consells adaptats al teu perfil per a millorar el teu accés al consum responsable.

Comencem!

Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
De quines compres t’encarregues a la teva llar? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Social Business City Barcelona. Report Abuse