Prijava na radionicu financijske pismenosti 
Jedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger, Toni Milun, održat će besplatnu radionicu financijske pismenosti 25. travnja 2024. godine u 08:30 sati u Domu kulture „Matija Mažić“, Primorje ul. 39 u Bakru u trajanju od 2 sata.

Ova interaktivna edukativna radionica ima dva cilja: 

🎓 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢 polaznike osnovama financijske pismenosti te 𝐨𝐬𝐯𝐢𝐣𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢 mlade o važnosti svjesnog promišljanja o financijama. 

✍️ 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐜̌𝐢𝐭𝐢 mlade tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐢 𝐛𝐨𝐥𝐣𝐞𝐠 𝐳̌𝐢𝐯𝐨𝐭𝐧𝐨𝐠 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝𝐚.💰

Mladi u ovoj dobi počinju s honorarnim poslovima, zarađuju svoje prve novce i, ako ih se na vrijeme 𝐮𝐬𝐦𝐣𝐞𝐫𝐢, znanje stečeno na radionici moglo bi 𝐝𝐮𝐠𝐨𝐫𝐨𝐜̌𝐧𝐨 utjecati na njihovo poimanje, zarađivanje i upravljanje novcem te u konačnici osigurati bolju 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐣𝐬𝐤𝐮 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐧𝐨𝐬𝐭 u životu!

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i studentima, a prednost pri prijavi imaju mladi s područja Grada Bakra.

Ako želite prisustvovati besplatnoj radionici Tonija Miluna, molimo Vas da ispunite ovaj obrazac.


Radionicu u potpunosti financira Grad Bakar.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Adresa *
E-mail
*
Slažem se s GDPR uvjetima

Sukladno zakonu o GDPR-u obavještavamo Vas da ćemo Vaše ime, prezime i e-mail koristiti isključivo za potrebe iskazivanja interesa za sudjelovanjem na radionici financijske pismenosti Tonija Miluna. Nakon održane radionice Vaše ćemo podatke izbrisati iz sustava.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Meritum komunikacije d.o.o.. Report Abuse