Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου MSc in Applied Positive Psychology and Coaching Psychology_ Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Τα προγράμματα Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστήμιου Αιγαίου διευρύνουν τις συνεργασίες τους με ιδιωτικούς φορείς , διασφαλίζοντας προνομιακά δίδακτρα σε προγράμματα προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών, που συσχετίζονται με τη θεματολογία και τα γνωστικά αντικείμενα του Πανεπιστήμιου.
Η συνεργασία αφορά αποκλειστικά την παροχή προνομιακών διδάκτρων προς τους επιμορφούμενους των επαγγελματικών προγραμμάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου , αλλά δεν υφίσταται προς το παρόν καμιά άλλη διοικητική ή ακαδημαϊκή συνεργασία.
Επομένως, είναι ευθύνη των ίδιων των επιμορφωμένων να ενημερωθούν για την αναγνώριση από το Σ.Α.Ε.Π. (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) ή οποιοδήποτε άλλο φορέα εμπλέκεται.
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποδέχεστε όλους τους όρους επικοινωνίας που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία σας θα δοθούν στους συνεργαζόμενους φορείς, οι όποιοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας.
Εάν ενδιαφέρεστε για τα Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Κατάρτισης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα www.psichologia.gr ή να επικοινωνείτε στο 2251036520

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου MSc in Applied Positive Psychology and Coaching Psychology, με προνομιακά δίδακτρα (4000 ευρώ αντί 6650 ευρώ)

Πληροφορίες εδώ:
https://www.mitropolitiko.edu.gr/el/metaptyxiaka-masters/sxoli-antrwpistikwn-epistimwn/ma-applied-positive-psychology-coaching-metaptyxiako-psixologias

ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (EMAIL) *
Your answer
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (EMAIL) *
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *
Your answer
ΠΟΛΗ *
Your answer
Facebooκ/messenger/ Instagram/Twitter profile *
Your answer
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ *
Ενδιαφέρομαι για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: *
Με τη συμπλήρωση και αποστολή της παρούσης αποδέχομαι ανεπιφύλακτα να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με εκπαιδευτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και των συνεργατών του.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ πως τα προνομιακά δίδακτρα των 4.000 αντί των 6.650 ισχύουν εφόσον κάποιος παρακολουθεί ένα από τα Επαγγελματικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Προσοχή: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν έχει ουδεμία ακαδημαϊκή ή διοικητική σχέση με τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ούτε είναι υπεύθυνο γι αυτά. Η συνεργασία αφορά αποκλειστικά τη διασφάλιση προνομιακών διδάκτρων
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service